Premier League'de haftanın maçı... Liverpool ile Manchester City yenişemedi

İngiliz futbolunun son yıllardaki en büyük rekabeti olan Liverpool-Manchester City'nin Anfield'daki 8. hafta kapışması 2-2 berabere bitti. Liverpool 2 kez öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı.

Premier League'in 7. haftasında Liverpool ile son şampiyon Manchester City karşı karşıya geldi. Ada futbolunda son yılların en büyük rekabetinde tüm dünya bu maçta çıkacak skoru bekliyordu, maçta kazanan çıkmadı: 2-2.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta Liverpool 59'da Sadio Mane'yle öne geçti. Bu gole 69'da Phil Foden'la cevap veren City, 1-1'i buldu. Kırmızılılar 76'da bu kez Mohamed Salah'la öne geçti. Bu gole ise cevabı 81'de Kevin De Bruyne verdi.

İKİ BÜYÜK MAÇ 4 PUAN KAYIP

Sezona 6 maçta 14 puanla başlayan Liverpool, Anfield'daki ilk sınavında Chelsea'yle 1-1 berabere kalmış, erken 10 kişi kaldığı maçta 1 puanı kurtarmıştı. Jürgen Klopp'un takımı UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ise 2'de 2'yle başladı.

Manchester City ise sezona Tottenham Hotspur mağlubiyetiyle başladıktan sonra 6 maçta 5 galibiyet aldı bir daha yenilmedi... Guardiola'nın takımı Premier League'deki son maçında Chelsea'yi deplasmanda tek golle devirmişti.

LIVERPOOL XI: Allison, Milner, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Jones, Mane, Salah, Jota

MANCHESTER CITY XI: Ederson, Walker, Ruben Dias, Laporte, Cancelo, Rodri, B. Silva, De Bruyne, Foden, Grealish, Gabriel Jesus

Premier League'de haftanın maçı... Liverpool ile Manchester City yenişemedi

Liverpool'dan maç öncesi Harvey Elliott, Trent-Arnold, Thiago Alcantara ve Naby Keita'nın sakatlıkları bulunuyor. City'de ise İlkay Gündoğan ve Zinchenko forma giyemedi.

Premier League'de haftanın maçı... Liverpool ile Manchester City yenişemedi ile ilgili etiketler Liverpool Manchester City Sadio Mane premier league Kevin de bruyne mohamed salah Phil Foden
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.