Salah: Şimdi sıra Premier League'de toparlanmaya geldi

Premier League'de kabus gören Liverpool, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam ediyor. Leipzig'i 2-0'ın rövanşında da aynı skorla mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran İngiliz devinde Mohamed Salah iyimser konuştu...

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bundesliga ekibi RB Leipzig'le eşleşen Liverpool, 2 maçı da 2-0 kazanarak adını son 16 turuna yazdırdı. Dün akşam oynanan rövanş maçında Mohamed Salah ve Sadio Mane'nin golleriyle kazanan "Kırmızılar" olası bir kriz senaryosunu da şimdilik taca çıkarmış oldu.

4 dakikada bulduğu 2 golle tur atlayan Liverpool'da maça ilk 11'de başlayan milli stoper Ozan Kabak 90 dakikada sahada kaldı. Anfield Road'da oynadığı son 6 Premier League maçını da kaybederek şampiyonluğa erken havlu atan Jürgen Klopp'un takımında moraller yerine gelirken Salah'ın sözleriyse umut saçtı. Budapeşte'de oynanan Leipzig maçının ardından İngiliz medyasına konuşan yıldız golcü, "En iyi durumda değiliz ama Şampiyonlar Ligi'nde ve Premier League'deki her maçta savaşmak istiyoruz. Ne olacağını göreceğiz" dedi.

Bu yaz takım dan ayrılacağı ve Real Madrid ya da Barcelona'ya imza atacağı iddia edilen Mısırlı yıldızın maç sonu görüşleri şöyle: "Zor bir eşleşmede güçlü bir takımı elemeyi başardık. Şimdi sıra Premier League'de toparlanmaya geldi. Sakatlık sorunları bizi bu sezon yavaşlattı. Orta sahada Fabinho'yu kaybetmiştik, bugün geri döndü. Savaşmaya devam etmeliyiz. Baskıyı saha dışında bırakıp futbolumuza bakmalıyız. Maçlara sırayla bakıp her birini kazanmaya çalışmak, büyük resmi görmeye çalışmaktan daha kolay."

Salah: Şimdi sıra Premier League'de toparlanmaya geldi ile ilgili etiketler Liverpool mohamed salah leipzig UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.