Merseyside derbisinde zafer Everton'ın

Merseyside derbisinde Liverpool'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Everton, ezeli rakibini yakaladı. Evinde üst üste 4. maçını kaybeden Jürgen Klopp'un şampiyon takımı ise 9. sıralaya kadar geriledi. Ozan Kabak'ın 90 dakika forma giydiği maçta derbi zaferini getiren golleri Richarlison ile Sigurdsson kaydetti.

Premier League'in 25. haftasında oynanan Merseyside derbisinde zafer Everton'ın oldu... Anfield Road'da Liverpool'a konuk olan "Maviler", 3 puanı 0-2'lik skorla aldı.

Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda RB Leipzig'e Budapeşte'de 2-0 mağlup ederek yara saran Liverpool, Premier League'de kan kaybetmeye devam ediyor. Son şampiyon, derbi maçı 0-2 kaybederek evinde üst üste 4. mağlubiyetini aldı. 

Üst üste 4 maç kaybeden ve 40 puanda kalan Jürgen Klopp'un takımı evinde oynadığı son 4 maçta sadece 1 gol atarken Burnley, Brighton Hove&Albion, Manchester City ve Everton maçlarını kaybetti. Milli stoper Ozan Kabak'ın 90 dakika forma giydiği maçta Everton'a 3 puanı getiren golleri 3. dakikada Richarlison ve 83. dakikada penaltıdan Sigurdsson attı.

Merseyside derbisinde zafer Everton'ın

Ligin ilk yarısında Liverpool'la 2-2 berabere kalan Everton, bu galibiyetle puanını 40 yaptı ve ezeli rakibini yakaladı. Ligi ilk 4'te bitirmeyi amaçlayan Carlo Ancelotti'nin takımı 3 maçtır kazanamıyordu. Evinde üst üste Fulham ve Manchester City'ye kaybeden "Maviler", derbi zaferiyle moral depoladı.

Liverpool derbiyi kaybetmekle kalmadı. Takım kaptanı Jordan Henderson da sakatlanarak 30. dakikada yerini Nathan Philips'e bıraktı. Bu sezon sakatlıklardan çok çeken "Kırmızılar" kaptanını da kaybetmiş oldu.

Merseyside derbisinde zafer Everton'ın ile ilgili etiketler Liverpool Everton premier league carlo ancelotti
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.