Lisans mezunu kamu personelleri aranıyor! KPSS'den en az 65 puan yetiyor!

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ), kamu personeli ihtiyacını karşılamak için yeni bir işe alım duyurusunda bulundu. Bu duyuruya göre, KPSS puanı en az 65 olan adaylar arasından büro personeli pozisyonu için alımlar yapılacak. Adaylardan istenen en temel şart, lisans mezunu olmaları ve KPSS'den 65 puan almaları...

AÇÜ'nün resmi kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, üniversite bünyesinde çeşitli departmanlarda görev alacak ofis personeli, mühendis, beslenme uzmanı, teknisyen ve destek personeli (temizlik personeli) gibi pozisyonlar için sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda duyurulan işe alım sürecinin başlangıç tarihi belirlenmiş olup, başvuruların kabul edilme süresi yaklaşıyor.

Lisans mezunu kamu personelleri aranıyor! KPSS'den en az 65 puan yetiyor!

AÇÜ KAMU PERSONELİ BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartları arasında adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, Türk Ceza Kanunu'nda belirtilen suçlardan mahkum olmaması, askerlikle ilgili durumunun uygun olması, bedensel ve akıl sağlığı açısından engel bulunmaması ve olası bir güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarının olumlu olması gibi kriterler bulunmaktadır.

AÇÜ KAMU PERSONELİ BAŞVURU TARİHİ

Başvuru sürecinin kapanma tarihi olan 15 Mart 2024 tarihine kadar adaylar, gerekli belgelerle başvurularını yapabilirler. Başvuruların kabul edilme şekli ve gerekli belgeler konusunda detaylı bilgiler, AÇÜ resmi web sitesinde yer almaktadır. Adaylar, başvuru detayları ve kontenjan dağılımı gibi konularda daha fazla bilgi almak için ilgili web sitesini ziyaret edebilirler.

BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Lisans mezunu kamu personelleri aranıyor! KPSS'den en az 65 puan yetiyor! ile ilgili etiketler Artvin personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.