Ayasofya Camii'nde bir yetişkin film yıldızı!

Yetişkin film sektörünün yıldız isimleri arasında gösterilen Lisa Ann ve Rocco Siffredi, Durex isimli prezervatif markasının sponsorluğunda Türkiye'ye geldi. Burada bir reklam filminde oynayan Ann'ın, Ayasofya Camii'nde poz vermesi tepki topladı.

İngiltere merkezli prezervatif üreticisi Durex, reklam filmi için Türkiye'ye yetişkin film yıldızlarını getirdi. Sektörün yıldızı olarak nitelendirilen Lisa Ann ve Rocco Siffredi ile kentte reklam filmi çeken firmaya sosyal medyada tepki yağdı.

Lisa Ann'ın söz konusu ziyarette Ayasofya Camii'ne gitmesini eleştiren kullanıcılar, 'Yetişkin film yıldızının camide ne işi var' sorularıyla kurumu hedef aldı.

Ann'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma tepki geleceğini öngörerek 'yoruma kapatma' özelliğini kullandığı dikkatlerden kaçmadı. 

Ayasofya Camii'nde bir yetişkin film yıldızı!

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'A KONUK OLDULAR

Öte yandan Ann ve Siffredi, yapımcı Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk oldu. 

Ann burada yaptığı açıklamada, Türkiye'de cinsel eğitimin olmadığını bildiğini, gençlerin ilişki konusunda kendilerini kaybolmuş hissettiğini ifade etti. Gençlerin cinsel ilişki hakkkında açıkça konuşmaları gerektiğini vurgulayan Ann, ''Cinsel deneyimi aceleye getirmemek gerek'' dedi. 

Bugüne kadar yüzlerce filmde oynadığını ifade eden Ann, ''Yaptığımız şey oldukça eğlenceli ve çılgınca. Daha çok bağırmamızı söylüyorlar ama normalde böyle değiliz'' şeklinde konuştu.

Mesleğe kendi arzusuyla başladığını belirten Ann, ''30 senedir sektördeyim, yeterince birikimim var'' dedi

Ayasofya Camii'nde bir yetişkin film yıldızı! - Resim : 2

Ayasofya Camii'nde bir yetişkin film yıldızı! ile ilgili etiketler İstanbul Reklam film Lisa Ann durex prezervatif Ayasofya Camii yetişkin film
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.