Lionel Messi'de mutlu son... Barcelona'ya 5 yıllık imza attı

Barcelona taraftarları bu gece rahatça uyuyabilir... Zira, 14 gündür "serbest oyuncu" statüsünde yer alan Lionel Messi ile yeni sözleşme nihayet imzalandı. 5 yıl daha Katalan devinde forma giyecek olan 34 yaşındaki futbolcunun yarın açıklanması bekleniyor.

Barcelona'da Lionel Messi bilmecesi sonuçlandı. 34 yaşındaki Arjantinli süper yıldız, Katalan devinde kalmaya karar verdi. El Mundo Deportivo gazetesi, Messi'nin La Liga'daki maaş limitine uymayı kabul ettiğini ve yarın ya da en geç cuma günü yeni sözleşmenin imzalanacağını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Arjantin Milli Takımı'yla Brezilya'yı Maracana'da mağlup ederek Copa America'yı kazanan Messi, Barcelona'ya 5 yıllık imza atacak. Barcelona altyapısından yetişen ve 2005'te profesyonel olduktan sonra başka takımda oynamayan Tangocu, futbolu da efsanesi olduğu Barcelona'da bırakacak.

LAPORTA'NIN DEDİĞİ OLDU

Barcelona'da 2. kez başkan seçilen Joan Laporta, 30 Haziran itibariyle boşa çıkan ve Barça ile yeni sözleşme imzalayıp imzalamayacağı yılan hikayesine dönen Messi için "Barcelona'da kalacağına inanıyorum" şeklinde demeçler veriyordu.

Laporta, Barcelona Sportif Direktörü Alemany ve La Liga başkanı Javier Tebas arasındaki görüşmeler devam ediyor. Mundo Deportivo'da yer alan bilgiye göre; La Liga bu gece yeni sözleşmeyi onaylayacak ve yarın resmi açıklama yapılacak. La Liga'nın maaş limitine uygun bir teklife evet diyen Messi'nin geri kalan parası başka yollardan ödenecek. Katalan medyası, Messi'nin maaşının yüzde 50 oranında azalacağını yazdı.

14 GÜN BOŞTA KALDI

Boşa çıktıktan sonra 14 gün boyunca Fransız devi PSG ile anlaşacağı ya da kariyerine ABD'de devam edileceği yazılan süper yıldız, bu süreçte sosyal ağlarda Barcelona oyuncusu gibi davranmaya devam etmişti. Arjantinli oyuncu, Copa America zaferi sonrası ailesiyle birlikte Rosario'da dinleniyor . 

Lionel Messi'de mutlu son... Barcelona'ya 5 yıllık imza attı

Lionel Messi'de mutlu son... Barcelona'ya 5 yıllık imza attı - Resim : 2

Lionel Messi'de mutlu son... Barcelona'ya 5 yıllık imza attı ile ilgili etiketler Barcelona La Liga Lionel Messi joan laporta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.