Lionel Messi kupa töreninden sonra müjdeyi verdi!

Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'de başarının mimarlarından Lionel Messi, kupa töreni sonrası konuştu. Yıldız futbolcu, ''Arjantin Milli Takımı'nı bırakmadım. Böyle bir karar almadım. Şampiyon olarak devam etmek istiyorum.'' dedi.

Daha önce son kez Dünya Kupası'nda oynadığını açıklayan Lionel Messi'nin Milli formayı bırakıp bırakmayacağı merak konusuydu.

Lionel Messi kupa töreninden sonra müjdeyi verdi!

YILDIZ OYUNCU, BU SORUYA YANIT VERDİ

2022 Dünya Kupası finalinde Fransa'yı penaltı atışları sonucunda geçen Arjantin, kupaya uzandı. Karşılaşmanın ardından TYC'ye bir demeç veren Messi, "Milli takımdan emekli olmuyorum. Arjantin formasıyla bir şampiyon olarak oynamaya devam etmek istiyorum" dedi.

Karşılaşmada takımının birinci ve üçüncü golüne imza atan 35 yaşındaki yıldız, Dünya Kupası tarihinde grup aşamasında, son 16 turunda, çeyrek finalde, yarı finalde ve finalde fileleri havalandıran ilk oyuncu unvanını elde etti.

Lionel Messi kupa töreninden sonra müjdeyi verdi! - Resim : 2

INSTAGRAM HESABINDAN DUYGULARINI DİLE GETİRDİ

Duygularını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla da duyuran Messi, "O kadar çok hayal ettim ki, o kadar çok istedim ki hala inanamıyorum. Aileme, beni destekleyen herkese ve ayrıca bize inananlara çok teşekkür ederim" diye yazdı. 

Lionel Messi kupa töreninden sonra müjdeyi verdi! ile ilgili etiketler Arjantin Fransa 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.