Lionel Messi Inter Miami'den ayrılacak mı? Transferde kararını açıkladı

PSG'den ayrılarak David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ligi ekibi Inter Miami'ye transfer olan Lionel Messi, transfer açıklamasında bulundu. Play-off bileti alamadıkları için Şubat ayının sonuna kadar maç yapamayacak olan Lionel Messi, ayrılık iddiaları hakkında konuştu.

Barcelona ve Paris Saint-Germain'de geçen senelerinin ardından David Beckham'ın sahibi olduğu Amerikan ligi ekiplerinden Inter Miami'ye transfer olan Lionel Messi, geleceği hakkında konuştu. Play-off'lara kalamadıkları için şubat ayı sonuna kadar maç oynamayacak olan Lionel Messi, kiralık olarak takımdan ayrılacağı iddiaları hakkında konuştu.

Arjantinli yıldız, kulüpten ayrılacağına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"TAKIMDAN AYRILMAYACAĞIM"

Messi, "Ocak ayında sezon öncesi çalışmalar yapmak, sıfırdan başlamak ve her zaman olduğu gibi mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmak için Miami'ye döneceğim" diye konuştu.

"BU UTANÇ VERİCİ"

Deneyimli yıldız, kulübü Inter Miami'nin ligde play-off'a kalamamasıyla ilgili olarak, "Bu utanç verici. Çok yaklaşmıştık. Son birkaç maçı kaçırdım. Birkaç sakatlık yaşadık. Temmuz ayı bizim için zor geçti. Her 3 günde bir maç oynadık, seyahat ettik. Ama bir turnuva kazandık, bu da kulüp ve gelecek için çok önemli" sözlerini kullandı.

TAKIMDAN AYRILACAK İDDİASI

Inter Miami, MLS'te play-off bileti alamamasının ardından şubat ayının sonuna kadar maç yapmayacak. Bu gelişmenin ardından Lionel Messi'nin kısa süre de olsa takımdan ayrılabileceği öne sürülmüştü.

PSG'nin ardından Inter Miami'ye transfer olan Messi, MLS ekibinde 13 maçta 11 gol attı ve 5 asist yaptı.

Lionel Messi Inter Miami'den ayrılacak mı? Transferde kararını açıkladı ile ilgili etiketler Lionel Messi David Beckham Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.