İşte Messi'nin yeni takımı! Dünya bu transferi konuşuyor...

Sportif Direktör Abidal’le gerginlik yaşayan Lionel Messi’nin, 2021’de bitecek kontratını yenilemeyeceği ve takımdan ayrılacağı öne sürüldü. Messi’yi almaya en yakın takımın ise Pep Guardiola’nın Manchester City’si olduğu yazıldı.

Barcelona’da Ernesto Valverde’nin kovulmasının ardından göreve gelen Setien, bir an önce takımı toparlamaya çalışırken, Sportif Direktör Eric Abidal’in, “Takım içinde Valverde döneminde iletişim sorunları vardı ve idmanlarda iyi çalışılmıyordu. Birçok oyuncu da bundan memnun değildi” sözlerine kaptan Lionel Messi sert tepki göstermişti. Messi, “Herkes kendi görev alanından sorumlu olmalı. Oyuncular hakkında konuşurken isim vermek gerekiyor” cevabını vermişti.

Tam da bu gerilim anlarında İtalyan Gazetesi La Gazetta dello Sport, Messi’nin 2021’de bitecek sözleşmesini yenilemeyeceğini ve serbest kalarak takımdan ayrılma ihtimalinin güçlendiğini öne sürdü.

 

İşte Messi'nin yeni takımı! Dünya bu transferi konuşuyor... ile ilgili etiketler Lionel Messi Barcelona Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.