Linnes'in ayağı görenleri şoke etti!

Beşiktaş maçında Lens'in müdahalesi ile sakatlanan Linnes'in ayağının görüntüsü paylaşıldı.

Spor Toto Süper Lig 31. haftasında Galatasaray’ın Beşiktaş’ı 2-0 mağlup ettiği maçta darbe alan ve acılar içinde yerde kalan Linnes’in ayağının son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Beşiktaş’ın yıldızı Lens’in yaptığı müdahale sonrası ayağında oyuk oluşan Linnes’in o görüntüsü sosyal medyada da gecenin en çok paylaşılan fotoğraflarından biri oldu.

Linnes'in ayağı görenleri şoke etti!

Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim konu ile ilgili maçtan sonra yaptığı açıklamada; ”Nazarım değdi galiba… Mariano sakatlandı, Linnes’in de ayağında ciddi bir oyuk var. Linnes’in ayağı oyulmuş. Bildiğin oyulmuş. İki tane iyi, profesyonel sağ bekimiz var. İnsan olarak da iyiler. Nagatomo da her maça zekasını ve ruhunu veriyor. Umarım önümüzdeki maça kadar biri yetişir” ifadelerini kullandı.

Linnes'in ayağı görenleri şoke etti! ile ilgili etiketler Galatasaray Linnes
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.