"Link Bio'da" paylaşımlarını arttıracak Instagram özelliği yayınlandı!

Instagram'da artık biyografi bölümüne dileyen kullanıcılar 5 adet bağlantı ekleyebilecek. Küçük ancak önemli bu değişiklik dağıtılmaya başlandı.

Popüler sosyal medya Instagram, yeni özelliklerle kullanıcıları bünyesinde tutmaya ve yenilerini platforma çekmeye çalışıyor. Meta'nın sahibi olduğu Instagram'ın yeni özelliğini şirket CEO'su Mark Zuckerbeg bizzat açıkladı. Artık dileyen kullanıcılar biyografi kısmında birden çok (5'e kadar) bağlantı ekleyebilecek.

ZUCKERBRG: EN ÇOK TALEP EDİLEN ÖZELLİKLERDEN BİRİ

Instagram'da özellikle de profesyonel hesaplarını hayatını çok kolaylaştıracak bir özellik kullanıma sunuldu. Artık biyografi bölümüne beşe kadar bağlantı eklemesi yapılabilecek. Bundan böyle "Link Bio'da" paylaşımlarını daha da fazla göreceğimiz kesin diyebiliriz.

Yeni özellik aşağıdaki gibi gözükecek:

"Link Bio'da" paylaşımlarını arttıracak Instagram özelliği yayınlandı!

Yeni özellikte bütün linkler biyografi kısmında gözükmeyecek. Bunun yerine açılı bir pencere içerisinde bağlantıya verdiğiniz başlık altında gözükecek. Bu şekilde profildeki karmaşıklık engellenmiş durumda.

Henüz kademeli olarak dağıtım aşamasında olan özellik herkese gelmemiş olabilir. Muhtemelen kısa süre de size de bu özellik verilecektir.

Peki Instagram'a bağlantı ekleme nasıl yapılır?

1- Profilinize girin
2- 'Profili Düzenle' kısmına dokunun
3- 'Bağlantı Ekle' kısmını seçin
4- URL veya URL'leri ekleyip kaydedin.

"Link Bio'da" paylaşımlarını arttıracak Instagram özelliği yayınlandı! ile ilgili etiketler Instagram link
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.