Lindsay Lohan Suudi Prensi ile aşk yaşıyor!

Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan'ın babası, New York Post'a verdiği röportajda kızı Lindsay Lohan'ın Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile aşk yaşadığını itiraf etti.

Independent'de yer alan habere göre; Lindsay Lohan'ın babası Michael Lohan kızı Lindsay'in, Türkiye'de gerçekleşen Cemal Kaşıkçı suikatinde adı geçen Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile ilişkisini olduğunu itiraf etti. Michael Lohan açıklamasında çift için "Aralarında güçlü ve romantik bir ilişki var." şeklinde konuştu.

Lindsay Lohan Suudi Prensi ile aşk yaşıyor!

 

GÜÇLÜ ARKADAŞLAR EDİNDİ

Michael Lohan açıklamasının devamında kızı Lindsay Lohan'ın Orta Doğu'da mültecilere yardım ettiğini orada güçlü arkadaşlar edindiğini prens Muhammed bin Selman ile de bu sayede tanıştığını dile getirdi. Lindsay Lohan iki yıl önce din değiştirerek Müslüman olmuştu.

 

SuperHaber/Dışhaberler

Lindsay Lohan Suudi Prensi ile aşk yaşıyor! ile ilgili etiketler Cemal Kaşıkçı Lindsay Lohan Mohammed Bin Salman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.