Lindsay Lohan anne oluyor! Hamile olduğunu açıkladı

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Lindsay Lohan, 12,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından yaptığı sürpriz bir paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. Üstünde 'çok yakında' yazan bir bebek tulumunun fotoğrafını paylaşan yıldıza tebrik mesajları yağdı.

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında finansör Bader Shammas ile evlenen 36 yaşındaki yıldız Lindsay Lohan hamile olduğunu açıkladı. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Lohan'ın gönderisi henüz 24 saat bile olmadan 900 binin üzerinde beğeni aldı.

 Lindsay Lohan anne oluyor! Hamile olduğunu açıkladı

BEBEK BEKLEDİĞİNİ INSTAGRAM'DAN DUYURDU

Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Lindsay Lohan, milyonlarca takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından yaptığı sürpriz bir paylaşımla bebek beklediğini duyurdu. Bebek tulumunun yer aldığı fotoğraf karesini, dua eden eller, kalp, bebek yüzü ve biberon emojisiyle paylaşan Lohan, ''mutlu ve heyecanlıyız'' ifadelerine yer verdi.

Yaklaşık 2 ay önce taşıyıcı anne yöntemiyle bebek sahibi olan Paris Hilton, yakın arkadaşı Lohan'ın gönderisine ''Tebrikler aşkım! Senin için çok mutluyum. Anne Kulübüne hoş geldin!'' yorumunda bulundu.

lindsay lohan


Lindsay Lohan, 2021 yılının nisan ayında nişanlandığı Bader Shammas ile evlendiğini de sosyal medya hesabından duyurmuştu. Evlilik haberini doğum gününde sosyal medya hesabından paylaşan Lohan, "Ben dünyanın en şanslı kadınıyım. Hayatıma girmenle mutluluğu ve zarafeti aynı anda buldum. Benim kocam olduğun için şaşkınım. Hayatım ve her şeyim. Her kadın her gün böyle hissetmeli." sözlerine yer vermişti.

Lindsay Lohan anne oluyor! Hamile olduğunu açıkladı - Resim : 3

Lindsay Lohan anne oluyor! Hamile olduğunu açıkladı ile ilgili etiketler Lindsay Lohan Hamile
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.