Lille'in şampiyonluğu haftaya kaldı!

Ligue'de Lille'in işi son haftaya kaldı. Burak Yılmaz'ın bu kez gol atamadığı maçta St. Etienne engeline takılan Galtier'in öğrencileri, son haftaya 80 puanla lider giriyor. Ancak PSG farkı 1'e indirdi. Bizim Çocuklar'ın şampiyon olması için haftaya Angers'i yenmesi gerekiyor.

Fransa'da şampiyonluk düğümü son hafta çözülecek... Burak Yılmaz'ın attığı gollerle zafere çok yaklaşan Lille, 37. haftada evinde St. Etienne'e takıldı. PSG ise haftayı 3 puanla kapatınca son haftaya girilirken zirvede puan farkı 1'e indi. 

Burak Yılmazi Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in takımı hafta sonu Angers'i deplasmanda mağlup ederse şampiyon olacak.

Lille'in şampiyonluğu haftaya kaldı!

Ligue 1'in 37. haftasında Lille, evinde ağırladığı Saint-Etienne ile 0-0 berabere kaldı ve ligin son haftasına 80 puanla en yakın takipçisi PSG'nin 1 puan önünde girdi. Monaco'nun ise 3 puan önünde yer alıyor.

Ligin son haftasında Lille, Angers deplasmanına çıkacak. PSG ise Brest deplasmanında galibiyet arayacak. Matematiksel olarak şampiyonluk şansını sürdüren Monaco ise Lens'e karşı 3 puan mücadelesi verecek.

Lille taraftarları 2 puanlık kayıp sonrası takımı motive etmeye devam ediyor. Son olarak 2011 yılında şampiyon olan ve Ligue 1'de 3 zaferi bulunan Lille, bu sezon çok yaklaştığı kupayı kaldırırsa PSG hegemonyasını kıracak.

Ligue 1'de puan eşitliği durumunda genel averaja bakılıyor. Lille gelecek hafta karşılaşacağı Angers'i mağlup ederse şampiyonluğunu kutlayacak, diğer sonuçlarda ise rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyecek.

Lille'in şampiyonluğu haftaya kaldı! ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Lille Ligue 1 PSG
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.