Lille'in milli golcüsü Burak Yılmaz, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı

Ligue 1'in son şampiyonu Lille'de forma giyen milli golcü Burak Yılmaz, koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan 36 yaşındaki futbolcu, "Pozitif(+)" ifadesini kullandı. Bu sezon tüm kulvarlarda 23 maça çıkan 36 yaşındaki Burak Yılmaz, rakip fileleri 6 kez havalandırdı.

Fransa Ligue 1 şampiyonu Lille'in milli golcüsü Burak Yılmaz, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. 36 yaşındaki santrfor kendisini karantinaya aldı.

Bu sezon Ligue 1'de 17 maçta 4 gol, 3 asist; UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 5 maçta 2 golle oynayan yıldız isim, yarın oynanacak Lille-Lorient maçında forma giyemeyecek.

2020 yazında Beşiktaş'tan Lille'e transfer olan ve Fransa'daki ilk sezonunda şampiyonluğa büyük katkı sağlayan Burak Yılmaz'ın kulübüyle sözleşmesi sezon sonu tamamlanıyor.

Lille son maçında Fransa Kupası son 16 turunda ezeli rakibi Lens ile karşı karşıya gelmiş ve normal süresi 2-2 biten maçta rakibini penaltılarla 4-3 mağlup eden Sarı-Kırmızılılar tur atlamıştı.

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı 90+4 dakika oyunda kalırken, Burak Yılmaz kart cezalısı ve Zeki Çelik sakat olması nedeniyle kadroda yer almamamıştı.

Lille'in milli golcüsü Burak Yılmaz, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı

Lille'in milli golcüsü Burak Yılmaz, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Lille Ligue 1
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.