Lille, Burak Yılmaz'ın gol attığı maçta 1 puana razı oldu

Fransa Ligi'nin 3. haftasında Saint Etienne'ye konuk olan Lille'de 3 puan hasreti sürüyor... İlk maçında Metz ile berabere kalan, 2. hafta ise Nice'e 4-0'la kaybeden son şampiyon, 3. haftayı da beraberlikle kapadı. Lille'in tek sayısı milli futbolcu Burak Yılmaz'dan gelirken, Yusuf Yazıcı oyuna 81. dakikada dahil oldu. Zeki Çelik ise maçı yedek kulübesinde tamamladı.

Geçtiğimiz sezon ligi PSG'nin 1 puan önünde bitirerek şampiyonluğa ulaşan Lille, Ligue 1'in 3. haftasında da 3 puanla tanışamadı.

Saint-Etienne'ye konuk olan son şampiyon, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın yedek kulübesinde başladığı maçın 38. dakikasında Burak Yılmaz'ı golüyle öne geçti. Üstünlüğünü uzun süre devam ettiren Lille, 85. dakikada yediği golle sahadan 1 puan ile ayrıldı. Yusuf Yazıcı, 81. dakikada oyuna dahil oldu.

NİCE KARŞISINDA DAĞILDI

İlk hafta Metz deplasmanının son dakikasına 3-2 geriden giren Lille, 90+7. dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle durumu 3-3'e getirmiş ve 1 puanı kurtartmıştı. İkinci hafta ise Nice'i kendi evinde ağırlayan Lille, takımı geçen sezon şampiyonluğa ulaştran Christophe Galtier'in takımına kendi evinde 4-0 mağlup olmuştu.

GALTİER, BURAK YILMAZ'I İSTİYOR

Şampiyonluk sonrası yönetimle yaşadığı anlaşmazlık sonrası Nice'in başına geçen Galtier, Marsilya maçı öncesi adı bir süredir Nice ile anılan Burak Yılmaz hakkında da konuşmuştu. Takımının forvete ihtiyacı olduğunu belirten Galtier "Burak Yılmaz hakkında birçok açıklama okudum. İyi bir oyuncu benimle çalışmak istediğini söylemek için beni aradığında ona olumlu cevap veririm." ifadelerini kullanmıştı.

MERİH DEMİRAL İTALYA'DA SAHNE ALDI

İtalya Serie A'nın güçlü ekiplerinden Atalanta, sezonun ilk maçında Torino'ya konuk oldu. Merih Demiral'ın ilk 11'de yer aldığı karşılaşmada Atalanta, rakibini 2-1 mağlup ederek lige 3 puanla başladı. 23. dakikada sarı kart gören milli oyuncu, 83. dakikada oyundan çıktı. 

Lille, Burak Yılmaz'ın gol attığı maçta 1 puana razı oldu

Lille, Burak Yılmaz'ın gol attığı maçta 1 puana razı oldu ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Lille saint-etienne fransa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.