Liev Schreiber, Ukrayna’dan Polonya’ya sığınanlar için yemek pişirdi

54 yaşındaki Amerikalı oyuncu, yapımcı, yönetmen ve senarist Liev Schreiber, Hamursuz Bayramında ülkelerinden Polonya’ya kaçan Ukraynalılar için kendi elleriyle yemek hazırladı.

Ünlü oyuncu Liev Schreiber, kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan World Central Kitchen ile beraber, yaklaşık 1 ton döş etinden yapılan bayramın geleneksel yemeğinin hazırlanmasına yardımcı oldu.

Liev Schreiber, Ukrayna’dan Polonya’ya sığınanlar için yemek pişirdi

Oyuncu sosyal medya hesabında paylaştığı mesajında, 1500 kişinin faydalanacağı organizasyonun gerçekleşmesinde bağışta bulunan hayranlarına teşekkür etti.

Liev Schreiber, Ukrayna’dan Polonya’ya sığınanlar için yemek pişirdi

Bir hafta sürecek bayram çerçevesinde Ukrayna’dan trenlerle Polonya’ya gelenler, gümrükten geçtikten sonra ev yapımı yemekleri yeme fırsatı bulabiliyor.

Schreiber’in rol aldığı filmler arasında “X Men Origins: Wolverine”, “The Manchurian Candidate”, “Scream 2 - 3” ve “The Hurricane” yer alıyor.

Liev Schreiber, Ukrayna’dan Polonya’ya sığınanlar için yemek pişirdi - Resim : 3

(Ajans Bizim)

Liev Schreiber, Ukrayna’dan Polonya’ya sığınanlar için yemek pişirdi ile ilgili etiketler Polonya Ukrayna Liev Schreiber hamursuz bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.