Lider Liverpool karşısında 2 önemli eksik!

Manchester United'ın menajeri Solskjaer, Premier Lig'in 9. haftasında zorlu Liverpool maçına iki yıldızından yoksun çıkacağını açıkladı.

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve Premier Lig'de 12. sırada bulunan Manchester United'ın menajeri Ole Gunnar Solskjaer, haftasonu oynayacakları Liverpool maçında sakatlığı tam olarak geçmeyen Paul Pogba ve milli takımda sakatlanan David de Gea'nın forma giyemeyeceğini açıkladı.

Norveçli teknik adam, yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalan ve Arsenal maçında sakatlığının nüksetmesinin ardından Newcastle United maçında da forma giymeyen Pogba'nın Livepool maçında riske edilmeyeceğini söyledi.

Solksjaer, İspanya'nın salı günü İsveç ile oynadığı EURO 2020 Elemeleri maçında sakatlanan kaleci David de Gea'nın da kontrollerden sonra zorlu maçta forma giyemeyeceğini duyurdu.

Manchester United, 8'de 8 yaparak liderlik koltuğunda oturan Liverpool'un 15 puan gerisinde 9 puanla 12. sırada yer alıyor.

Lider Liverpool karşısında 2 önemli eksik! ile ilgili etiketler Manchester United Premier Lig Solskjaer paul pogba David de Gea
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.