Libya'da Hafter'e bir darbe daha

Libya'da Hafter'e darbe üzerine darbe vurulmaya devam ediyor. Gelen son dakika bilgisine göre, Hafter milislerine ikmal yapan bir yakıt tankeri ile ağır silahların monte edildiği iki askeri aracı meşru hükümete bağlı hava kuvvetleri tarafından vuruldu.

Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti'ne bağlı birlikler, darbeci Hafter güçlerine ağır darbeler indirmeye devam ediyor.

Gelen son dakika bilgisine göre; Libya hükümetine bağlı hava kuvvetleri, Hafter milislerine ikmal yapan bir yakıt tankeri ile ağır silahların monte edildiği iki askeri aracı vurdu.

SEBHA KENTİ HAFTER'DEN DESTEĞİNİ ÇEKMİŞTİ

Libya'nın Sebha kenti sakinleri ortak bir açıklama yaparak, darbeci Hafter'den desteklerini çektiklerini ve UMH meşrü hükümetine destek vereceklerini duyurmuştu. Açıklamada, "Libya halkının ısrarla reddetmesine rağmen ülkeye bir Mısır tecrübesi yaşatılmaya çalışıyor" ifadelerini kullanan Sebhalılar, UMH'nin BM tarafından da tanındığına dikkat çektiler.

Birleşmiş Milletler tarafından yapılan açıklamada da Libya'daki ölümlerden Hafter'in sorumlu olduğunun altı çizildi.

Libya'da Hafter'e bir darbe daha ile ilgili etiketler Libya Mısır Saldırı Hafter vurulma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.