Libya sahillerinde korkunç görüntüler! Görevliler her yerden ceset topluyor...

Libya'yı vuran korkunç sel felaketi sonrası tablo giderek korkunç hale geliyor. Sahile vuran yüzlerce ceset görevliler tarafından toplanıyor.

Libya'daki korkunç sel felaketinde şu ana kadar 11 bini geçmiş durumda ve her geçen gün korkunç tablo daha da kötü bir hal alıyor.

Malta Sivil Koruma Departmanı’ndan yapılan açıklamada, Derne sahilinde dün 400 kadar kişinin cansız bedenine ulaşıldığı belirtildi.

Aralarında çocukların da olduğu cansız bedenler deniz kenarına ve sahildeki mağaralara sürüklenmiş durumda. Can kaybı her geçen gün artmaya devam ediyor.

TOPLU MEZARLAR AÇILIYOR

10 Eylül'de yaşanan sel felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları hala sürüyor. Ekiplerin enkazlardan ve denizden çıkardığı cenazeler kent kırsalında oluşturulan toplu mezarlarda toprağa veriliyor. Ceset torbalarında mezarlığa getirilen naaşlar için burada önce cenaze namazları kılınıyor.

Libya sahillerinde korkunç görüntüler! Görevliler her yerden ceset topluyor... ile ilgili etiketler Libya Ceset Sel (Doğa olayı)
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.