Libido ne demek? Libido yükselten şeyler nelerdir?

Libidoda dönemsel olarak bir düşüklük yaşansa da libidonun düşüklüğü ve yüksekliği birçok sebebe bağlanabilir. İnsan vücudunun dengede kalabildiği zamanlarda libidonun yükseldiği görülmüştür. Peki, libido ne demek? Libido yükselten şeyler nelerdir?

Libido genel olarak cinsel altivite ve cinsel dürtüleri tanımalamak için kullanılan bir ifadededi. Vatandaşların libido nasıl yükselir konusundaki meraklı arayışı devam ederken düşüklük ve yükseklik sebeblerini sizler için araştırdık.

LİBİDO NE DEMEK?

Libido, düşük olduğunda cinsel isteksizlik yaşatan, yaşadığımız ilişkiye karşı hevesimizin azalmasına sebep olan bir durum.

LİBİDO YÜKSELTEN ŞEYLER NELERDİR?

Çilek, bal, zencefil, incir, lahana, ginseng, kereviz, fındık, sarımsak, kırmızı biber, çikolata, maydanoz gibi besinlerin libidoyu yükseltici etkisi var.

Libido nasıl yükseltilir? - Cinsellik

Ancak düzenli uyku, stresten uzak durmak, yürüyüş ve huzurlu bir ilişki libido yükselmesine çok daha fazla etki ediyor.

Ruh sağlığımızın sallantıda olması çok düşkün olsak bile seks hayatımızı olumsuz etkileyebilir.

Libido ne demek? Libido yükselten şeyler nelerdir? ile ilgili etiketler sağlık libido ne demek
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.