Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Toker'den rezil paylaşım

Liberal Demokrat Parti'nin eski Genel Başkanı Cem Toker Twitter'dan yaptığı paylaşımla büyük tepki çekti. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile ilgili rezil bir paylaşım yapan Toker'in ifadelerine tepki yağdı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki ek bütçe görüşmelerindeki kullanılan bir ifade üzerinden rezil paylaşım yapıldı. Komisyonda kendisi hakkındaki eleştirilere yanıt veren Nebati, ""Ben çiftçiyim, iş adamıyım, ekonomistim, siz ne derseniz deyin. Her türlü pozisyona hazır birisiyim. Ben çiftçiyim, şikayetim varsa kendime ediyorum. Bir milletvekilimiz ‘Pazara çıktınız mı' diye sordu. Ülke yöneticiyim pazara gidiyorum, korumasız gidiyorum. Hatta bir gün gelin Yeşilköy pazarına hep beraber gidelim. Merak etmeyin gidiyorum, bütün pazarları beraber dolaşalım" ifadelerini kullanmıştı.

Nebati'nin sözleri üzerinden rezil bir paylaşım yapan Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Cem Toker, "Çok tehlikeli bir açıklama bu, çok" dedi.

Toker'in yaptığı rezil paylaşıma sosyal medyada çok sayıda tepki geldi.

 

 

Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Toker'den rezil paylaşım ile ilgili etiketler Sosyal Medya cem toker liberal demokrat parti nureddin nebati
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.