LGS sınavından sonra balık tutmak istedi! Barajda cansız bedeni bulundu

Ağrı'da, Liselere Geçiş Sistemi sınavından çıktıktan sonra balık tutmak için Patnos Barajı'na giden 14 yaşındaki çocuk, ayağı kayınca suya düştü. Çocuğu suya düşerken gören ama yetişemeyen bir vatandaş yetkililere haber verdi. Dalgıç polisler su altında yaptıkları aramanın ardından talihsiz öğrencinin cansız bedenine ulaştı.

Ağrı’nın Patnos ilçesinde bulunan Yukarı Göçmez köyünde yaşayan 14 yaşındaki Mustafa Özer, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı sonrası balık tutmak için Patnos Barajı'na gitti. Burada ayağı kayan Özer suya düştü.

LGS sınavından sonra balık tutmak istedi! Barajda cansız bedeni bulundu

O anda çevreden geçen ve olayı uzaktan gören bir vatandaş çocuğu kurtarmak için koştuğu ve yetişemeyince 112 Acil Çağrı Merkezini aradığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

LGS sınavından sonra balık tutmak istedi! Barajda cansız bedeni bulundu - Resim : 2

Arama çalışması başlatan AFAD ekiplerinin ardından Van İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği dalgıç polisleri, su altında yaptıkları aramanın ardından Mustafa Özer'in cansız bedenine ulaştı. Özer’in cenazesi Patnos Devlet Hastanesi'nde yapılan ön otopsinin ardından Ağrı Adli Tıp'a sevk edildi.

İHA

LGS sınavından sonra balık tutmak istedi! Barajda cansız bedeni bulundu ile ilgili etiketler Ağrı LGS Patnos Barajı Mustafa Özer boğulma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.