LGBT'ye destek vermeyen Real Madrid, UEFA'nın cezasıyla karşı karşıya

Avrupa'nın birçok büyük kulübüne karşın LGBT'ye destek vermeyen Real Madrid'in UEFA'dan ceza alma ihtimali tartışmalara neden oldu. UEFA'nın nasıl bir yaptırım uygulayacağı belirsizliğini koruyor.

İspanyol devi Real Madrid, 'onur haftası' nedeniyle LGBT'lere destek vermediği gerekçesiyle yaptırım tehdidi ile karşı karşıya kaldı. Avrupa'da birçok kulüp logolarını gökkuşağı renklerine boyarken Real Madrid bu uygulamaya karşı çıkmıştı.

UEFA'nin Real Madrid'in kararı sonrası sert yaptırım uygulaması bekleniyor. UEFA'nın uygulaması beklenen yaptırım ne olacağı belirsizliğini korurken, Real Madrid cephesi ise kararından taviz vermeyi düşünmüyor. UEFA'nın tavrı özellikle sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

LGBT'ye destek vermeyen Real Madrid, UEFA'nın cezasıyla karşı karşıya

LGBT'e destek için Premier Lig'deki tüm kulüplerin yanı sıra Barcelona, ​​​​Juventus ve Bayern Münih gibi kulüpler logolarını gökkuşağına boyadı.

LGBT'ye destek vermeyen Real Madrid, UEFA'nın cezasıyla karşı karşıya ile ilgili etiketler Real Madrid UEFA Yaptırım Ceza LGBT
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.