LGBT zorbalığı akademik özgürlüğü ayaklar altına aldı

Dünyanın en saygın okullarından biri olarak bilinen Harvard Üniversitesinde LGBT zorbalığı akademik özgürlüğü ayaklar altına aldı. 21 yıldır insan biyolojisi üzerine araştırmalar yürüten ödüllü öğretim görevlisi Prof. Dr. Carole K. Hooven LGBT savunucuları tarafından zorbaca linç edildi. Üniversite yönetimi ise bu duruma sessiz kaldı.

21 yıldır Harvard Üniversitesi’nde görev yapan ödüllü akademisyen Prof. Dr. Carole K. Hooven yaptığı çalışmalarla sadece 2 cinsiyetin var olduğunu bilimsel verilerle açıkladı. Bu açıklama LGBT lobisinin hoşuna gitmeyince savunucuları tarafından zorbaca linç edildi.

Araştırmacı ve yönetici olarak 21 yıldır Harvard Üniversitesi’nde görev yapan ödüllü akademisyen Prof. Dr. Carole K. Hooven, insan biyolojisi üzerine dersler veriyor. Hooven, Psikoloji lisans derecesini 1988'de Antioch Kolej'den ve doktora derecesini ise 2004'te Harvard'da cinsiyet farklılıkları ve testosteron üzerine araştırmalarıyla aldı. Hooven, testosteron ve kadın & erkek cinsiyetinin farklıları hakkındaki kitabının tanıtımı sırasında Fox News’te katıldığı bir programda biyolojik olarak sadece 2 cinsiyetin var olduğunu açıkladı.

Profesör, okullarda öğretim görevlilerinin kadın ve erkek kelimelerini kullanmalarının ve hamile kadınlara atıfta bulunmalarının baskılandığını, ‘hamileler’ kelimesinin kullanılmasını yanlış bulduğunu, doğrusunun ‘hamile kadınlar’ olduğunu anlattı.

 

LGBT zorbalığı akademik özgürlüğü ayaklar altına aldı ile ilgili etiketler LGBT
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.