LGBT yürüyüşüne dur diyen Türk polisine HDP'li Özgül Saki'den alçak hakaret! "İşgalci kuvvet..."

Bugün yapılmak istenen LGBT yürüşüne polisin müdahalesi sonrası 6 kişi gözaltına alınırken, HDP İstanbul Milletvekili Özgül Saki Türk polisini hedef aldı.

Türkiye'de ve dünyada yaygınlaştırılmaya çalışılan LGBT terörü dünya genelinde cinsiyetsiz bir toplum yaratma amacıyla hareket ederken bugün de İstanbul'da transların katıldığı bir yürüyüş yapılmaya çalışıldı.

HDP'Lİ VEKİL SAPKINLARLA OMUZ OMUZA VERDİ

İstanbul Valiliği bu yürüyüşü yasaklarken HDP İstanbul Milletvekili Özgül Saki de translarla omuz omuza verdi. Sapkınları kışkırtmak için her yolu deneyen HDP'li Saki bir ara sokakta açıklamalarda bulundu.

TÜRK POLİSİNE HAKARET ETTİ

Saki açıklamasında, yasağı delerek yürümek isteyenler sapkınları değil, Türk polisini hedef aldı. 'Şiddet' çığırtkanlığı yapan Saki, polise 'İşgalci kuvvet' diyerek hakaret etti ve işkence iftirasında bulundu.

ERDOĞAN'I VE HÜKÜMETİ HEDEF ALDILAR

LGBT'li sapkınlar, 'Onur Haftası' adı altında yaptıkları yürüyüşte Erdoğan'ı hedef alan sloganlar attılar.

6 KİŞİ GÖZALTINDA!

Polis müdahale ettiği yürüyüşte biri 18 yaş altı olmak üzere Trans Onur Yürüyüşüne katılan 6 kişi gözaltına alındı.

AK PARTİ'DEN ÇOK SERT CEVAP

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, HDP'li Saki'ye, "Adeta toplumsal düzeyde ahlaki tahribatı kendisine görev edinmiş gibi davranan HDP'li vekil, sapkınların yasadışı gösterisinde başı çekmiş ve emniyet güçlerimize hakaret etmiş. Değerlerimize düşmanlığı "Onur" zanneden bu zevatlara fırsat vermeyeceğiz. Bu yapılan millete vekalet değil ihanettir." sözleriyle tepki gösterdi.

LGBT yürüyüşüne dur diyen Türk polisine HDP'li Özgül Saki'den alçak hakaret! "İşgalci kuvvet..." ile ilgili etiketler Hamza Dağ LGBT
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.