LGBT lobisi yaz konserlerine el attı! 13-15 yaşındaki genç kızların ellerine renkli flamaları kimler tutuşturuyor?

İstanbul'da Küçükçiftlik Park’ta geçtiğimiz günlerde düzenlenen Louis Tomlinson konserinde skandal bir olay yaşandı. Konserde özellikle genç kızların ellerine tutuşturulan LGBT flamaları ve boş beyaz kartonlar, aileler tarafından tepkiyle karşılandı.

İstanbul’un gözde konser mekanlarından Küçükçiftlik Park’ta geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Louis Tomlinson’ın konseri vardı. One Direction Grubundan tanıdığımız Tomlinson’ın konserinde 20 yaş altı gençle alanı hınca hınç doldurmuştu.

Sıradan bir konseri dikkat çekici hale getiren detay, konserde özellikle genç kızların ellerine tutuşturulan LGBT flamaları ve boş beyaz kartonlardı.

Çocukları ile konsere gelen aileler, alana girdikten sonra yanlarına yaklaşıp elerine bir takım materyalleri tutuşturan organize bir ekibi farkettiler.

Konser başlamadan belli aralıklarla bu LGBT temalı pankartları açtırarak görüntü verilmesini sağladılar.

Konseri düzenleyen organizatörlere göre içeriye pankart ya da başka bir materyalin sokulmasına izin verilmemişti ama kazın ayağı öyle değildi. Konser başladıktan sonra pankartlar ortadan kayboldu.

Belli ki birileri ‘Genç kızlar konserde LGBT flamaları açtılar’ tadında medyaya ve sosyal medyaya malzeme vermenin derdindeydi.

LGBT lobisi yaz konserlerine el attı! 13-15 yaşındaki genç kızların ellerine renkli flamaları kimler tutuşturuyor?

LGBT lobisi yaz konserlerine el attı! 13-15 yaşındaki genç kızların ellerine renkli flamaları kimler tutuşturuyor? - Resim : 2

LGBT lobisi yaz konserlerine el attı! 13-15 yaşındaki genç kızların ellerine renkli flamaları kimler tutuşturuyor? - Resim : 3

Nitekim bu durumdan rahatsız olan bazı aileler organizatörleri sıkıştırdılar ve 12-15 yaşlarındaki çocuklarımızın ellerine bu pankartları nasıl verirsiniz? diye hesap sordular. Verilen çelişkili cevaplara daha da şaşırdılar.

Güya organizasyondan habersiz birileri 2 bin adet LGBT flaması ve beyaz bayrak yaptırmış ve dağıtmış.

‘Eğer izin vermezseniz sizi LGBT karşıtı gösterir ve rezil ederiz' gibi tepkilerle karşılaşmışlar ve boyun eğmek zorunda kalmışlar.

Son zamanlarda özellikle yaz konserlerinde yaşanan bu tür manzaralara dikkat çeken uzmanlar, ailelerin güvenliği bakımından devlerin güvenlik birimlerinin bu konuyu mercek altına alması gerektiğini vurguladılar.

LGBT lobisi yaz konserlerine el attı! 13-15 yaşındaki genç kızların ellerine renkli flamaları kimler tutuşturuyor? ile ilgili etiketler Konser küçükçiftlik park Louis Tomlinson one direction LGBT
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.