LGBT aktivisti akademisyenden çok tartışılacak sözler: 18 yaşından küçüklere cinsiyet baskılayıcı hormonlar kullanılabilir

İstanbul Üniversitesi akademik kadrosundayken onlarca gence ergenlik durdurucu tedaviler uygulattığı ve cinsiyet değiştirme ameliyatlarına öncülük ettiği iddia edilen LGBT aktivisti Prof. Dr. Şahika Yüksel’in, itiraf niteliğindeki konuşması ortaya çıktı.

Prof. Dr. Şahika Yüksel’in, "Eğer 18 yaşının altındaysa, ergenler de vücutlarından çok rahatsız olduğu için onlar cinsiyeti baskılayıcı hormonlar kullanabilir" sözleri tartışma yarattı. 

Yüksel’in, İstanbul Üniversitesi akademik kadrosundayken gençlere  ergenlik durdurucu tedaviler uygulattığı ve cinsiyet değiştirme ameliyatlarına öncülük ettiği iddia ediliyordu.

LGBT aktivisti akademisyenden çok tartışılacak sözler: 18 yaşından küçüklere cinsiyet baskılayıcı hormonlar kullanılabilir ile ilgili etiketler LGBT cinsiyet tedavi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.