Leyla Lydia Tuğutlu'nun çocuğuna vereceği isim tartışma yarattı

Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile izleyici karşısına çıkan oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, Ceyhun Ergin ile Almanya'da sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. 6 aylık hamile olan Tuğutlu, oğluna "Mete Felix" adını koyacağını açıkladı. Ünlü oyuncunun oğluna vereceği isim sosyal medyada tartışma yarattı.

2017 yılından beri aşk yaşadığı meslektaşı Ceyhun Ergin ile gizlice nikah masasına oturan 2008 Miss Turkey birincisi ve oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu'nun hamile olduğu ortaya çıkmıştı. İlk bebeğine 6 aylık hamile olan ünlü oyuncu bebeğinin adını açıkladı.

İLK BEBEĞİNE 6 AYLIK HAMİLE 


Karadayı, Kiralık Aşk, Tatlı İntikam, Delibal, Cebimdeki Yabancı, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Kızım gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ve son olarak "Uyanış: Büyük Selçuklu"da 'Elçin Hatun' karakterini canlandıran Leyla Lydia Tuğutlu, geçen aylarda Ceyhun Ergin ile sürpriz bir şekilde Almanya’da evlendiğini duyurmuştu. 6 aylık hamile olan güzel oyuncu oğlunun ismini açıkladı.

Leyla Lydia Tuğutlu'nun çocuğuna vereceği isim tartışma yarattı

BEBEĞİNİN İSMİNİ AÇIKLADI


Almanya Berlin doğumlu olan Leyla Lydia Tuğutlu oğlunun adını “Mete Felix” koyacak. Tuğutlu'nun bebeğine vereceği ismi açıklamasının ardından sosyal medya ikiye bölündü. Sosyal medya kullanıcılar 'Başka isim bulamadın mı?' yorumlarında bulundu.


Güzel oyuncu hamile olduğunu da Instagram hesabından duyurmuştu: “Öyle heyecanlıyım ki... Yeni bir dönem başlıyor bizim için. Güzel bir yolculuk. Yolu yarıladık bile. Hayatımıza hoş geldin canım oğlum.”

 

Leyla Lydia Tuğutlu'nun çocuğuna vereceği isim tartışma yarattı ile ilgili etiketler Leyla Lydia Tuğutlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.