Leyla Lydia Tuğutlu ile Ceyhun Ergin'in gizlice evlendiği ortaya çıktı

2008 Miss Turkey birincisi ve oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu 2017 yılından beri birlikte olduğu meslektaşı Ceyhun Ergin ile sessiz sedasız nikah masasına oturduğunu açıkladı.

Karadayı, Kiralık Aşk, Tatlı İntikam, Delibal, Cebimdeki Yabancı, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Kızım gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 31 yaşındaki oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu'nun gizlice dünyaevine girdiği ortaya çıktı. Güzel oyuncunun, Filinta dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Ceyhun Ergin ile evlendiği öğrenildi.

 Emirgan'da bir davete katılan Tuğutlu, muhabirlerin "Mutlu giden bir ilişkiniz var evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şoke etti. Leyla Lydia Tuğutlu 2017 yılından beri aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu Ceyhun Ergin ile evlendiğini açıkladı.

Leyla Lydia Tuğutlu ile Ceyhun Ergin


''BİZ O İŞİ HALLETTİK''

32 yaşındaki Leyla Lydia Tuğutlu, şöyle konuştu: "Biz o işi hallettik. Yurt dışında evlendik. Pandemi öncesinde evlilik teklifi almıştım zaten. Geçtiğimiz aylarda da Almanya'da çok kalabalık olmayan bir düğün yaptık ve hızlıca evlenip geldik. İnsanların çok gözüne sokmak istemedik. Büyük bir düğün benim için çok da önemli değil zaten" dedi.

Leyla Lydia Tuğutlu ile Ceyhun Ergin'in gizlice evlendiği ortaya çıktı - Resim : 2

Güzel oyuncu, evlenme teklifini de İtalya'da aldığını söyleyerek, müsait bir zamanda arkadaşlarının katılacağı bir kutlama yapmak istediklerini de belirtti.

 

Leyla Lydia Tuğutlu ile Ceyhun Ergin'in gizlice evlendiği ortaya çıktı ile ilgili etiketler Leyla Lydia Tuğutlu Düğün nikah Ceyhun Ergin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.