Leyla ile Mecnun Yeniden Başlıyor! İsmail Abi Geri Dönüyor! Yapımcı Sürprizi Açıkladı

Ekranların çok sevilen efsane dizisi Leyla ile Mecnun'un yeni bölümlerini çok yakında ekranlarda görmeye başlıyoruz. Bir veya iki ay önce bu haber dillerde dolaşmaya başlamıştı. Fakat bir türlü net açıklama gelmiyordu. Son haftalarda gelen bilgilere göre efsane dizinin yeniden yayınlanacağı resmen duyuruldu.

Ekranların çok sevilen efsane dizisi Leyla ile Mecnun'un yeni bölümlerini çok yakında ekranlarda görmeye başlıyoruz. Bir veya iki ay önce bu haber dillerde dolaşmaya başlamıştı. Fakat bir türlü net açıklama gelmiyordu. Son haftalarda gelen bilgilere göre efsane dizinin yeniden yayınlanacağı resmen duyuruldu.

Leyla ile Mecnun Yeniden Başlıyor! İsmail Abi Geri Dönüyor! Yapımcı Sürprizi Açıkladı

Dijital kanal Exxen'in Twitter hesabından paylaştığı açıklamada ''Leyla ile Mecnun geri dönüyor Senaristliğini Burak Aksak'ın, yönetmen koltuğunda Onur Ünlü'nün yer aldığı Leyla ile Mecnun, çok yakında sevilen oyuncularıyla EXXEN'de'' söylendi.

Dizi Hayranları Heyecanlı

 

Bir süredir yeniden ekranlarda olacağı söylenen Leyla ile Mecnun dizisinin tekrardan yeni bölümle tam kadro ekranda olacağını duyan dizi severler heyecan ve mutluluk içinde. TRT1 ekranlarında 2011 senesi Şubat ayında başlayan Leyla ile Mecnun iki yıl sonra 2013'ün Haziran ayına kadar devam etmişti.

Leyla ile Mecnun Yeniden Başlıyor! İsmail Abi Geri Dönüyor! Yapımcı Sürprizi Açıkladı - Resim : 2

Dizinin kadrosunda, Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Ezgi Asaroğlu, Cengiz Bozkurt, Asuman Dabak, Melis Birkan, Köksal Engür, Zeynep Çamcı gibi isimler yer almıştı. Dizinin oyuncu kadrosunda değişiklik olmadığı belirtildi.

Leyla ile Mecnun Kadrosu Yeniden Bir Arada

 

Senaryosunu Burak Aksal'ın yazdığı genel yönetmen olarak Onur Ünlü'nün olduğu dizinin kadrosunun toplanarak çekileceği ile gelen bilgiler diziyi daha önce takip edenleri çok heyecanlandırdı. Ancak kadroda bir kaç sorun yaşanmıştı. Dijital Platform Exxen için çekimi yapılacak dizinin Leyla ile Mecnun'un vazgeçilmez oyuncularından Cengiz Bozkurt'un projeyi onaylamadığı söylendi.

Erdal Bakkal karakteri ile diziye renk katan oyuncu dizinin olmazsa olmalarındandı. Çok geçmeden sevindirici haber geldi yönetmen Onur Ünlü'nün oyuncu ile görüşme sağladığı ve Cengiz Bozkurt ile anlaşma yapıldığı haberi sevindirdi. Böylelikle önceden yayınlanan Leyla ile Mecnun kadrosu tamamı bir arada olacak. Fakat Leyla karakterini kimin oynayacağı konusunda bir açıklama gelmedi. İzleyici Leyla'ın kim olacağını merak ediyor.

Leyla ile Mecnun Yeniden Başlıyor! İsmail Abi Geri Dönüyor! Yapımcı Sürprizi Açıkladı ile ilgili etiketler leyle ile mecnun
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.