Leyla İle Mecnun Dizisinde Dikkat Çeken Ayrıntı! Seyirciyi Çok Duygulandırdı! İşte Vefa Anı

Eylül ayında yayınlanması planlanan sevilen dizi Leyla İle Mecnun dizisinin setinden karelerin yayınlandığı sosyal medyada önemli bir ayrıntı izleyicinin gözünden kaçmadı. Yer alan karede Erdal Bakkalın üzerindeki pencerede bulunan Sülüet dizinin ilk yapımcılarından olan Pınar Odabaş Aktuğ'a benzetildi.

Eylül ayında yayınlanması planlanan sevilen dizi Leyla İle Mecnun dizisinin setinden karelerin yayınlandığı sosyal medyada önemli bir ayrıntı izleyicinin gözünden kaçmadı. Yer alan karede Erdal Bakkalın üzerindeki pencerede bulunan Sülüet dizinin ilk yapımcılarından olan Pınar Odabaş Aktuğ'a benzetildi.

Leyla İle Mecnun Dizisinde Dikkat Çeken Ayrıntı! Seyirciyi Çok Duygulandırdı! İşte Vefa Anı

Pınar Odabaş Aktuğ bir süre önce tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti dizi ekibi sosyal medyada Pınar Odabaş Aktuğ ile bir taziye mesajı yayınlayarak üzüntülerini dile getirmişti. Yeni yayınlanacak olan dizisinin Pınar Odabaş Aktuğ'a böyle bir ayrıntıda yer vermesi dizi severleri çok duygulandırdı. 

Leyla İle Mecnun Yeniden

İlk olarak 2011 yılında TRT ekranlarında yayınlanan dizinin yeni çekilecek versiyonu için çekimleri hızla sürüyor. TRT ekranlarında 3 sene süren Leyla İle Mecnun'un yeni bölümleri Exxen'de başlayacak.

Leyla İle Mecnun Dizisinde Dikkat Çeken Ayrıntı! Seyirciyi Çok Duygulandırdı! İşte Vefa Anı - Resim : 2

Yönetmenliğini Onur Ünlü, Eyüp Boz ve Murat Onbul'un yaptığı dizinin senaryosu Burak Aksak'a ait. Başrollerinde ise Ali Atay, Deniz Işın, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Obman Sonant ve Köksal Engür'ün oynadığı dizinin yeni bölümlerinde hemen hemen aynı ekip yer alacak. Kısa bir süre önce Survivor ikincisi Yiğit Poyraz'ında dizi kadrosunda yer alacağı öğrenilmişti.

Leyla İle Mecnun Dizisinde Dikkat Çeken Ayrıntı! Seyirciyi Çok Duygulandırdı! İşte Vefa Anı - Resim : 3

Leyla İle Mecnun Ne Zaman Başlayacak?

Yayınlandığı dönemde çok sevilen dizi Leyla İle Mecnun bebekken beşik kertmesi olan Leyla İle Mecnun'un komik hikayesini anlatırken Leyla'nın trafik kazasında ölmesinin ardından dramla karışık komedi türünde devam etmesi izleyicinin ilgisini çekmişti. 3 sezon sonra sezon finalinden sonra yayınlanmayan dizinin çekimleri geçtiğimiz aylarda başladı.

Leyla İle Mecnun Dizisinde Dikkat Çeken Ayrıntı! Seyirciyi Çok Duygulandırdı! İşte Vefa Anı - Resim : 4

Sosyal medyada sık sık çekimlerin resimlerinden kareler yayınlanması dizi severlerini heyecanlandırırken aynı zamanda Pınar Odabaşı Aktuğ'un siluetinin yer verilmesi üzerine duygulandırmıştı. Yaklaşık 10 bölümün hazırlandığını duyuran dizinin yeni bölümleri Exxen'de Eylül ayında yayınlanması bekleniyor. 

Leyla İle Mecnun Dizisinde Dikkat Çeken Ayrıntı! Seyirciyi Çok Duygulandırdı! İşte Vefa Anı - Resim : 5

Leyla İle Mecnun Dizisinde Dikkat Çeken Ayrıntı! Seyirciyi Çok Duygulandırdı! İşte Vefa Anı ile ilgili etiketler leyla ile mecnun
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.