Leyla Çiftkurt'un ölümündeki sır perdesi aralanıyor

Sosyetenin ünlü isimlerinden Aslı Çetiner ile iş insanı Tahsin Çiftkurt'un 24 yaşındaki kızı Leyla Çiftkurt, eğitimini sürdürdüğü Londra'daki evinde ölü bulunmuştu. Bulimia (yeme bozukluğu) yüzünden hayatını kaybetmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulan Leyla, Anadolu Hisarı'ndaki aile kabristanında, 2006 yılında vefat eden dedesi gazeteci Yılmaz Çetiner'in yanına defnedilecek.

Aslı Çetiner ile Tahsin Çiftkurt'un 24 yaşındaki kızı Leyla Çiftkurt'un eğitim gördüğü Londra'daki evinde ölü bulunmuştu. Genç yaşta hayata veda eden Leyla'nın ölümüyle ilgili sır perdesi aralanmaya başladı...

Perşembe günü otopsiye alınan Leyla'nın yapılan ilk tetkiklerinde kalbinin durduğu, bunun nedeninin de blumia olabileceği açıklandı. Leyla'nın uzun süredir bu hastalıkla mücadele ettiği öğrenildi. Kanında potasyum eksikliği görülen Leyla'nın kesin ölüm nedeni bir haftaya kadar çıkacak otopsi raporuyla anlaşılacak.

İSTANBUL'DA DEFNEDİLECEK

Aslı Çetiner ile Tahsin Çiftkurt'un 24 yaşındaki kızları Leyla Çiftkurt, eğitim gördüğü Londra'da hayatını kaybetmişti. Bulimia hastalığı nedeniyle hayatını kaybettiği söylenen Leyla Çiftkurt'un cenazesi birkaç gün içinde İstanbul'a getirilecek.

leyla çiftkurt

Anne Aslı Çetiner, şu sıralar cenazeyi getirebilmek için gerekli izinleri alıyor. Leyla, Anadolu Hisarı'ndaki aile kabristanında, 2006 yılında vefat eden dedesi gazeteci Yılmaz Çetiner'in yanına defnedilecek.

 Yılmaz Çetiner


Konu ile ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Günaydın yazarı Bülent Cankurt şu ifadeleri kullandı:

''İlk tespitlere göre uzun süredir mücadele ettiği bulimia (yeme bozukluğu) yüzünden hayatını kaybetmiş olabileceğinden şüphelenilen Leyla'nın naaşının yarın ya da perşembe günü İstanbul'a getirileceğini öğrendim.

Kızının ölüm haberini alır almaz, Londra'ya giden anne Aslı Çetiner, bu acı süreçteki en büyük destekçisi olan merhum kuzeni Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç ile birlikte, kızının naaşını İstanbul'a getirebilmek için gerekli izinler için uğraşıyormuş.

Bu arada bir kaynaktan ailenin Leyla'yı, Ağustos 2006'da vefat eden ve Anadolu Hisarı Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verilen dedesi, duayen gazeteci Yılmaz Çetiner'in yanına defnetmeyi düşündüğünü öğrendim.''

 

 

 

 

Leyla Çiftkurt'un ölümündeki sır perdesi aralanıyor ile ilgili etiketler Leyla Çiftkurt Aslı Çetiner Tahsin Çiftkurt otopsi cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.