Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'ın hayatı belgesel oluyor

Formula 1'de 7 kez Dünya Şampiyonu olan Britanyalı pilot Lewis Hamilton'ın hayatı belgesel oluyor. Yapımcılığını da kendisinin üstleneceği öğrenilen belgesel Apple TV+ platformunda yayınlanacak.

Formula 1 tarihinde en çok yarış galibiyeti, en çok pol pozisyonu ve en çok podyuma rekorlarını elinde bulunduran Mercedes pilotu Sir Lewis Hamilton'ın hayatı belgesel oluyor.

Yönetmenliğini Matt Kay'ın yapacağı belirtilen projenin yayın haklarını ise Apple satın aldı. Projenin ismi henüz belirlenmezken, Hamilton'ın Brad Pitt'le birlikte bir başka Apple projesinde de boy göstereceği açılanmıştı. Söz konusu bu projenin de Formula 1 filmi olacağı ifade edilmişti. 

Geçtiğimiz sene 'Sir' unvanı alan 37 yaşındaki Britanyalı pilot, geçirdiği kaza nedeniyle komada olan Michael Schumacher ile birlikte tarihin en fazla F1 şampiyonu olan pilotu olarak zirvede yer alıyor. Hamilton ayrıca 103 galibiyetle tüm zamanların en çok yarış kazanan pilotu olarak göze çarpıyor. Britanyalı bu unvanı 2020 Türkiye GP'sinde Scumacher'in 91 galibiyetlik rekorunu geçerek elde etmişti. 

YENİ SEZON NE ZAMAN?

Öte yandan Formula 1'de yeni sezon heyecanı 18-20 Mart tarihleri arasında Bahreyn'de start alacak. Sezon öncesi testlerinin de burada yapılacağı Formula 1'de Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen, son şampiyon unvanını korumaya çalışacak.

Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'ın hayatı belgesel oluyor ile ilgili etiketler Formula 1 Mercedes lewis hamilton hammer time
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.