Lewis Hamilton'ın eski sevgili Veronice Valle'den flaş itiraflar!

Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'ın eski kız arakdaşı ilginç bir itirafta bulundu. Veronice Valle, İngiliz sporcu ile ilgili oldukça ilginç bir iddiada bulundu. Vatandaşlarımız ise Lewis Hamilton'ın eski sevgilisi Veronice Valle ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki, Lewis Hamilton'un eski sevgilisi Veronice Valle kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Valle, "O Jekyll ve Hyde gibi, ruh hali çok hızlı bir şekilde değişebiliyor ve bazen bu durum birisinin yanlış tuvaleti kullanması nedeniyle bile ortaya çıkabiliyor" diyor. Valle, Hamilton'ın özel jetinde pilotun tuvaleti kullanması üzerine çıkan tartışmanın kendsini şok ettğini, bu sebeple deliye dönen sporcunun kendini kaybedip çılgına döndüğünü söylüyor. Peki, Lewis Hamilton'un eski sevgilisi Veronice Valle kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

veronice_valle_kimdir

VERONİCE VELLA'DAN İLGİNÇ İTİRAFLAR

4 F1 şampiyonluğu bulunan 26 yaşındaki İngiliz pilot, 240 milyon doları aşan bir servete sahip. Özel jetlerle seyahet edip şampanyaların su gibi aktığı partiler düzenleyen Hamilton'ın eski sevgilisi Veronica Valle, ünlü pilot için "Çok tuhaf bir karakter" diyor.

"RUH HALİ ÇOK HIZLI DEĞİŞİYOR"

Valle, "O Jekyll ve Hyde gibi, ruh hali çok hızlı bir şekilde değişebiliyor ve bazen bu durum birisinin yanlış tuvaleti kullanması nedeniyle bile ortaya çıkabiliyor" diyor.

Valle, Hamilton'ın özel jetinde pilotun tuvaleti kullanması üzerine çıkan tartışmanın kendsini şok ettğini, bu sebeple deliye dönen sporcunun kendini kaybedip çılgına döndüğünü söylüyor.

KİMSEYE TUVALETİNİ KULLANDIRMAZ

"Herkes uçağımda tuvaletini yapmaması gerektiğini bilir" diye bağıran Hamilton'ın neredeyse pilotu uçaktan atacağını anlatan model, asıl şoku ise New York'taki bir partide yaşadı.

Gittikleri partide Chris Brown'un eski sevgilisi Karrueche Tran isimli modelle karşılaştıklarını ve Hamilton'ın orada Karrueche Tran ile üçlü cinsel birlikteliği ima eden şeyler söylediğini anlatan Veronica, buna hayır cevabını verdiğini ve asla böyle şey yapamayacağını anlatıyor. Çok utandığını söyleyen ünlü model, hiçbir şey olmadı belki de üçlü ilişki hakkında şaka yapmıştı diye de ekliyor.

Karrueche Tran'ın kendisine yaklaşıp çok güzel olduğunu söylediğini anlatan Veronica, Hamilton'ın da tüm gece boyunca kendisini yalnız bırakıp Tran ile ilgilendiği için çok mutsuz hissettiğnii de sözlerine ekliyor.

Ayrıca Veronica, Hamilton’un kendisini sadece seks yapmak için kullandığını anlayana kadar onu ziyaret ettiğini söyledi.

lewis_hamilton_kimdir

LEWİS HAMİLTON KİMDİR?

Lewis Hamilton 7 Ocak 1985 tarihinde Stevenage, Hertfordshire, İngiltere'de dünyaya geldi.

Dokuz yaşındayken Mercedes'in pilot yetiştirme eğitim programlarına kaydolarak eğitim almaya başlayan Hamilton, ilk yarışına 2007 senesinde Avustralya Grand Prix’si ile çıkmış, aynı sene Kanada Grand Prix’sinde ilk zaferini elde etmiştir.

Formula1 kariyerinin ilk dokuz yarışında kürsüye çıkmayı başaran McLaren Mercedes takımının İngiliz pilotu Lewis Hamilton, Bahreyn Grand Prix'sinde elde ettiği ikincilik sonrası, ilk dokuz yarışında da podyuma çıkarak tarihe geçmiştir.

Şu an yaşayan en iyi 25 pilottan biri olarak görülmektedir.

FORMULA 1

F1; bir yıl boyunca, her birine Grand Prix adı verilen ve değişik ülkelerde özel yollarda koşulan yarışlardan oluşur. Yıl sonunda toplanan puanlara göre Pilotlar Şampiyonluğu ile Takımlar Şampiyonası (Otomobil Yapımcıları Birinciliği) ödülleri verilir.

Yarışları Jean Todt'un başkanlığını yaptığı FIA (Uluslararası Otomobil Federasyonu) düzenler. F1'in geçmişinde yarışların çoğunluğu Avrupa'da yapılmış olmasına karşın, son yıllarda artan sayıda yarışlar Avrupa dışına kaydırılmaktadır. Bunda ana neden, FIA'nın gelişen yeni pazarlara açılmak istemesi olsa da, yasal düzenlemelerin AB ülkelerindeki kadar sıkı olmadığı ülkelerin çekiciliği de bu kararda etkin olmuştur. Son yıllarda AB'deki yarışlarda, sağlık gerekçeleriyle tütün ürünlerinin tanıtımlarının yasaklanması, ölümle sonuçlanan bazı kazaların yerel savcılıklarca (takımların savsaması sonucu olup olmadığının) soruşturulması, FIA'ca hoş karşılanmamıştır.Dünyanın en çok izlenen spor dallarındandır. 2010 yılında dünya çapında 527 milyon televizyon izleyicisine ulaşmıştır.

Lewis Hamilton'ın eski sevgili Veronice Valle'den flaş itiraflar! ile ilgili etiketler lewis hamilton veronice valle kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.