Lewis Hamilton: İmkansızı isteyin, pes etmeyin, kendinizden şüphe duymayın

Formula 1'de 94'üncü yarış zaferini İstanbul Park'ta yaşayan Lewis Hamilton, 7. kez dünya şampiyonu oldu. Almanlar'ın efsanevi piltu Michael Schumacher'in rekoruna ortak olan İngiliz pilot, yarış sonrası gözyaşlarına hakim olamadı ve konuşmakta zorlandı.

Formula 1 Türkiye Grand Prix'te 7. dünya şampiyonluğuna ulaşan Mercedes'in Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton, zafer konuşması sırasında duygusla anlar yaşadı. 35 yaşındaki sürücü, "Kelimeleri bulamıyorum. Fabrikadakilere, buradakilere teşekkür ediyorum. Bu takıma katılmasaydım bunu başaramızdım. Devasa, muhteşem oldu. Çok teşekkür ediyorum. Bana destekleyenlere teşekkürler. Aileme teşekkürler" dedi.

Hamilton, şöyle devam etti: "Bu bir rüyaydı. Çocukken Formula 1 seyrederdim. Rüyalarımın da ötesinde. Yapamayacağınızı söyleyen hiç kimseyi dinlemeyin. İmkansızı isteyin, pes etmeyin, kendinizden şüphe duymayın. Zor bir hafta sonu olacaktı, biliyordum. Geride olduğumuzu biliyorduk. En iyisini yaptık. Çok şey öğrendik. Hiçbir şekilde oyun oynamıyoruz, uğraşıyoruz. Gelişmeye devam ediyoruz. İleri gitmek için çalışıyoruz. Kusursuz olamazsınız."

Hamilton, 2008, 2014, 2015, 2017, 2018 ve 2019'dan sonra 2020 sezonunda da zafere ulaşarak kariyerinin 7. şampiyonluğunu kazandı. Böylece Hamilton, Alman Michael Schumacher'in 7 kezle "Formula 1'de en fazla şampiyonluk yaşayan pilot" rekorunu egale etti.

Lewis Hamilton: İmkansızı isteyin, pes etmeyin, kendinizden şüphe duymayın ile ilgili etiketler Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix Lewsi Hamilton
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.