Levent Yüksel'in genç sevgilisine anneden destek!

Levent Yüksel ve sevgilisi Lidya Özdemiroğlu'nun aralarındaki yaş farkı tartışmalarına Lidya Özdemiroğlu'nun annesi Hepgül Özdemiroğlu da katıldı.

Şarkıcı Levent Yüksel'in, 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Lidya Özdemiroğlu ile yaşadığı aşk magazin gündemine bomba gibi düştü.

Aralarında 31 yaş olan çiftin ilişkileri bir iki dolu dizgin devam ettiği öğrenildi. Özdemiroğlu Instagram hesabındansık sık Levent Yüksel'in fotoğrafları paylaşmayı ihmal etmiyor.

Ayrıca, Lidya Özdemiroğlu'nun "Hediye gibi geldin, hoş geldin. Bugün ikinci senemizin ilk günü. Daima aşk olsun. Akşam gözlüm" notu ve 24.11.2016 tarihi düştüğü paylaşım, ilişkinin geçmişinin olduğunu da gözler önüne serdi.

IMG_3759-e1483696657760-768x1024

ANNESİ İLE BABASI ARASINDA DA 31 YAŞ VARDI

Lidya'nın geçen yıl ölen babası müzisyen Atilla Özdemiroğlu ile annesi Hepgül Hepbir'in arasında da 31 yaş vardı.

ANNEDEN KIZINA TAM DESTEK!

Levent Yüksel'in gündeme bomba gibi düşen üniversiteli sevgilisi Lidya Özdemiroğlu'na annesi Hepgül Özdemiroğlu tam destek verdi. Kendisinin de eşi Attila Özdemiroğlu ile arasında 31 yaş olduğuna vurgu yapan anne Özdemiroğlu, kızının daima arkasında olduğunu söyledi.

İşte o Instagram paylaşımı:

Ekran_Resmi_2017-11-27_17.20.48

"Ben 21 yaşımdayım Ati 52 yaşında bu fotoğrafta. 42 yaşıma kadar sürecek bir aşka evet dedim 22 Temmuz 1995 yılında. Ati tanıştığımızın 10. gününde evlenme teklif ettiğinde "Beni kimse tanımıyor ama evlenirsek sana sübyancı diyecekler" demiştim. Ati, gülümsemiş yanaklarında gamzeleri güller açmış ve tarihi cevabını vermişti bana; "Aşkın ne yaşı ne cinsiyeti yoktur. Sende bende yetişkiniz. Kimse seçimimize bir şey diyemez. Hayat bu.." O günden sonra tercihlerimle ilgili kimseyi dinlemedim ve hiç bir tercihe saygısızlık etmemeye çalıştım, etmedim... Attila ile ben, müziğin sesini açtık dünyanın sesini kıstık.

Allah herkese benim yaşadığım, kalbimi uçurup kanatlandıran aşk gibi bir aşk versin. Canim kizlarimizin her seçiminin her yaptığının sonuna kadar yanındayım. Medyada Okuduğum yorumlara söyleyecek tek bir sözüm var;
#AşkOlsun.."

Levent Yüksel'in genç sevgilisine anneden destek! ile ilgili etiketler levent yüksel lidya özdemiroğlu hepgül özdemiroğlu yaş farkı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.