Levent Ümit Erol duyurdu: Giresunspor'un yeni golcüsü Mame Diouf olacak

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'un yeni forveti Mame Diouf oluyor. Adı her seferinde farklı takımla anılan Mame Diouf'un Giresunspor ile dün gece anlaşma sağladığı öğrenildi. Levent Ümit Erol'un haberine göre; tecrübeli golcü yeni sezonda Hull City'de oynayabilir.

Süper Lig'de ilk 3 hafta sonunda 6 puanı olan Karadeniz ekibi Giresunspor,transfer çalışmasını sürdürüyor.

GİRESUNSPOR'UN YENİ GOLCÜSÜ MAME DIOUF

Bu bağlamda geçen sezonu Hatayspor'da geçiren forvet oyuncusu Mame Diouf ile dün gece görüşme gerçekleştirdi. Transferde küçük pürüzler aşıldı ve iş imzaya kaldı. Giresunspor'u yeni golcüsü Mame Diouf olacak. 

Mame Diouf, futbolculuk kariyerinde toplam 436 maça çıkarken 148 gol attı 58 asist yaptı.

MAME DIOUF KİMDİR ❓

16 Aralık 1987'de Senegal'in başkenti Dakar'da dünyaya gelen Mame Diouf, futbola ülkesinin ASC Jaraaf takımında başladı. Daha sonra sırasıyla Molde, Manchester United, Blackburn Rovers, Hannover ve Stoke City'de forma giyen 34 yaşındaki forvet, son iki sezondur Süper Lig'de Hatayspor formasını terletiyor.

 

Levent Ümit Erol duyurdu: Giresunspor'un yeni golcüsü Mame Diouf olacak

SPORUN DİBİ

 

Levent Ümit Erol duyurdu: Giresunspor'un yeni golcüsü Mame Diouf olacak ile ilgili etiketler Hatayspor Transfer Mame Diouf giresunspor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.