Levent Nazifoğlu kötü oyunu itiraf etti

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Adanaspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, deplasmanda Adanaspor'u 1-0'lık skorla geçti. Karşılaşma sonrası Levent Nazioğlu önemli açıklamalara imza attı.

İşte maç sonu Nazifoğlu'nun açıklamaları;

"Beşiktaş'ın puan kaybetmesiyle güzel bir konuma geldik. Türkiye Ligi'nin kalitesi bu işte. Hangi takım iyi oynuyor şu anda? Eleştirmeye devam etsinler. Çok gidip gelecek yarış. Fenerbahçe de puan kaybedecek, biz de inşallah kaybetmeyiz ama kaybedeceğiz. "

"Bu 3 puan bizi Başakşehir maçına motive edecekti. O yüzden çok önemli galibiyet. Kazandık ve mutluyuz.Bütün oyunun kontrolü Galatasaray'da. Etkili olmasa da Galatasaray domine edebiliyor oyunu. Dünyada da bu böyle artık. Maçlar zevksiz geçiyor. Hep oyunu bozmaya yönelik."

'Ligin diğer takımları ne oynuyor!'

"Arkadaşlar ligin diğer takımları ne oynuyor? Maalesef Türkiye'de bu böyle!"

"Geçen hafta Sneijder niye var, Yasin niye yok diyordunuz. Bugün de tam tersini söylüyorsunuz. De Jong'u gördünüz, gerçek kalitesini ortaya koydu. Tam sağlığına kavuşursa, oynaması hocanın takdiri olacak. Bugün Muslera'ya bir top geldi, kurtaracak tabii onu da. O, bunun için kalede. Bruma da onu atacak tabii."

Levent Nazifoğlu kötü oyunu itiraf etti ile ilgili etiketler Galatasaray Levent Nazifoğlu