Levent Gültekin halkı "dışarı" çağırıyor! / VİDEO

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, erken genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin 24 Haziran'da yapılmasına karar verildiğini açıklamasının ardından, cumhurbaşkanlığına aday olduğunu ilk duyuran isimlerden biri Levent Gültekin oldu.

Uzun yıllar muhafazakar medyada üst düzey pozisyonlarda görev alan Levent Gültekin, işsiz kaldıktan sonra, Hasan Cemal ve benzeri liberal gazeteciler gibi bir anda müzmin muhalife dönüşmüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'a yönelttiği nefretini her fırsatta ortaya seren Gültekin, Doğan Kitap’tan yayınlanan "Onurlu Çıkış" kitabı ile "mahallesinden" neden ayrıldığını da açıklama çabasına girişti.

Yeni pozisyonunu Erdoğan düşmanlığı ile şekillendiren Levent Gültekin, cumhurbaşkanlığına aday olduktan sonra dikkat çeken bir kampanya başlattı.

Sosyal medyada yayınladığı videolar ile halkı "dışarı" çağıran Gültekin, "Levent Gültekin'le Onurlu Çıkış, Herkes dışarı! Dışarısı daha güzel! Gelin Birlikte Ülkemizi Mutlu Bir Ülke Yapalım" sloganını kullandı.

"GEZİ"Cİ MURAT MENTEŞ ETKİSİ

Levent Gültekin'in "dışarı" temalı seçim kampanyasında, yakın arkadaşı Murat Menteş'in etkili olduğu öğrenildi.

Gültekin gibi, uzun yıllar muhafazakar medyada köşe yazıları kaleme alan Menteş, Gezi Parkı ayaklanma girişimine destek vermiş ve muhafazakar medya ile yolları ayrılmıştı.

Menteş de tıpkı Gültekin gibi sık sık Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik nefreti ve hakaretleri ile kamuoyunun gündemine gelmişti.

Murat Menteş'in "dışarı" kampanyası ile yeni bir "Gezi dili" kullanması dikkat çekti.

Murat Menteş kimdir?

Murat Menteş, 1974 yılında İstanbul'da doğdu. Dublörün Dilemması adlı romanıyla tanınmaya başlayan Murat Menteş, 2009 yılında yayımlanan Korkma Ben Varım adlı kitabıyla ün kazandı.

Yeni Şafak'ta uzun yıllar köşe yazıları kaleme alan Menteş'in gazete ile ilişkisi Gezi Parki ayaklanmasına destek vermesi üzerine kesildi.

 

Levent Gültekin halkı "dışarı" çağırıyor! / VİDEO ile ilgili etiketler levent gültekin murat menteş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.