Levent Babataş kimdir? Demet Evgar'ın eşi Levent Babataş kaç yaşında?

Geçtiğimiz günlerde, yaklaşık 6 yıldır ilişkileri devam eden Demet Evgar ve Levent Babataş çiftinin bebek beklediği iddia edilmişti. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan çift nikah masasına oturdu. Yapılan haberlerin ardından Levent Babataş'ın yaşamı araştırılmaya başlandı. Peki, Levent Babataş kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

Demet Evgar ve Levent Babataş, yaklaşık 6 yıldır devam eden birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Yapılan haberlerin ardından Levent Babataş'ın yaşamı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Levent Babataş kimdir? Detaylar haberimizde... 

Levent Babataş kimdir? Demet Evgar'ın eşi Levent Babataş kaç yaşında?

LEVENT BABATAŞ KİMDİR?

Bir alışveriş merkezinde ünlü bir markanın bayiliğini yapan Levent Babataş'ın bir önceki evliliğinden bir oğlu bulunmakta.

Levent Babataş İstanbul'da dünyaya gelmiş ancak aslen Erzincanlıdır. Kadıköy'de bulunan İstek Semiha Şakir Lisesi'nde eğitimini tamamlayan Levent Babataş, İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde eğitim almıştır. Gıda üzerine faaliyet gösteren işletmede kariyerini sürdüren Levent Babataş, Bir alışveriş merkezinde ünlü bir markanın bayiliğini yapan Levent Babataş'ın bir önceki evliliğinden bir oğlu bulunmakta.

 DEMET EVGAR KİMDİR?

1980 yılında Manisa'da doğdu. Arnavut kökenlidir. Oyunculuğa 17 yaşında Manisa'da amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu'nda başladı. Sahneye ilk kez Ray Cooney "Kaç Baba Kaç (It runs in the family)" başlıklı oyunuyla çıktı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarının Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Konservatuvar eğitimi sırasında arkadaşlarıyla "Tiyatro Kılçık" adında bir topluluk kurdu. İlk olarak Türkmax'te yayınlanan, ardından Star TV'ye geçen 1 Erkek, 1 Kadın adlı televizyon dizisinde "Zeynep Yıldırım" karakterini canlandırdı.  Bu toplulukta oyuncu ve oyun yazarı olarak çalıştı. Kenter Tiyatrosu'nda "Aşk Çemberi" adlı oyunda ve "Tiyatro Kılçık"ta "Takanlar ve Takılanlar" ve "Ayşegül Hindistan'da" adlı oyunlarda rol aldı. 2009 senesinde Kent Oyuncuları tiyatrosunda Mehmet Birkiye yönetmenliğinde sahnelenen Cimri oyununda "Elise" karakterini canlandırdı. Bu rol ile 2010 yılında düzenlenen 8. Tiyatro Ödülleri ödül töreninde "Yılın Kadın Oyuncusu Ödülü"ne layık görüldü.

Levent Babataş kimdir? Demet Evgar'ın eşi Levent Babataş kaç yaşında? ile ilgili etiketler Demet Evgar Levent Babataş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.