Levent Açıkgöz: Başakşehir mi fazla zorlanmadı?

Karabükspor teknik direktörü Levent Açıkgöz Başakşehir mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Levent Öztürk farklı kaybedilen Başakşehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Levent Açıkgöz, ''Medipol Başakşehir maçına gelirken çok umutluyduk. Çünkü bizim gibi en alt sırada bulunan bir takımın moral bulması, çıkış yapması, önümüzdeki haftalara umutla bakabilmek için fırsat bir maçtı. Maça başlamamızla beraber maalesef kornerden bedava bir gol yedik. Sonraki süreçte yaptığımız bireysel hatalarla üst üste goller yedik. Takım üçüncü golden sonra tamamen demoralize oldu. İlk yarı 5-0 bittikten sonra söyleyebileceğimiz tek şey kendilerine yakışan oyunu oynamalarıydı" dedi.

"BAŞAKŞEHİR FAZLA ZORLANMADI"

Mücadelenin ikinci yarısında gol olmaması ile ilgili olarak Açıkgöz, "Başakşehir mi fazla zorlamadı, biz mi daha direnç gösterdik her türlü yorumlanabilir. Kendi yaptığımız hatalar sonrasında ağır bir fatura ile karşı karşıya kaldık. İnşallah haftaya Alanya maçında bu hataları yapmazsak puan alabiliriz diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Levent Açıkgöz: Başakşehir mi fazla zorlanmadı? ile ilgili etiketler Başakşehir Karabükspor levent öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.