Lerzan Mutlu'nun erkek arkadaş kriteri! Hayalindeki sevgiliyi açıkladı

Uzun bir aranın ardından yeniden sahnelere dönenen ve Beşiktaş’ta bir restoranda sahne alan Türk müziğinin güçlü seslerinden Lerzan Mutlu, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede cesur elbisesiyle göz kamaştıran Lerzan Mutlu hayalindeki erkeği açıkladı. Kuliste gazetecilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Mutlu, “Bence sevişmek çok sıradan. Zekaların sevişeceği bir adam arıyorum. O yüzden onu bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Uçankuş’ta yayınlanan Lerzan’la Çok Mutlu programının sunucusu olan ve uzun bir aranın ardından yeniden sahnede sevenleriyle buluşan Lerzan Mutlu, Beşiktaş’ta konser verdi.

Kuliste gazetecilerle bir araya gelerek samimi açıklamalarda bulunan Lerzan Mutlu, “Bence sevişmek çok sıradan. Zekaların sevişeceği bir adam arıyorum. O yüzden de onu bekliyorum.” açıklamasında bulundu. Kendisine yöneltilen “Zekalar nasıl sevişir açıklar mısınız?” sorusuna Lerzan Mutlu şu cevabı verdi: “Anlaşmadığın biriyle ne kadar zaman geçer. Her şey sadece 15 dakika yarım saat ya da bilemediniz 1 saat kadar sürer. Ama zekalar anlaşırsa her şey güzel olur, bir ömür geçer.”

Lerzan Mutlu'nun erkek arkadaş kriteri! Hayalindeki sevgiliyi açıkladı

“Henüz bulamadınız herhalde öyle bir zekayı?” sorusu karşısında ise kaçamak cevap veren Mutlu, “Nereden biliyorsun? Kesinlikle söylemem. Belki de bulmuşumdur.” dedi. Lerzan Mutlu ilişki açıklamasıyla dikkat çekti.

Lerzan Mutlu'nun erkek arkadaş kriteri! Hayalindeki sevgiliyi açıkladı - Resim : 2

Lerzan Mutlu'nun erkek arkadaş kriteri! Hayalindeki sevgiliyi açıkladı ile ilgili etiketler Lerzan Mutlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.