Leroy Sane'den yeni takım arkadaşı Sacha Boey'e övgü dolu sözler: "Bizi güçlendirecek, en kısa sürede 11'de görmek istiyorum"

Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Leroy Sane, Galatasaray'dan transfer ettikleri yeni takım arkadaşı Sacha Boey'e övgü dolu sözler söyledi. Şampiyonlar Ligi'nde iki maçta birbirlerine rakip olduklarını hatırlatan Sane, "Sacha bize güç katacaktır. Bir an önce ilk 11'de görmek istiyorum" dedi.

Bayern Münih'in yıldız ismi Leroy Sane, Galatasaray'dan Alman devine transfer olan Sacha Boey için açıklama yaptı.

Leroy Sane yaptığı açıklamada, "Bu sene oynadığımız maçlarda çok iyiydi. Agresif bir oyuncu ama aynı zamanda çok zeki. Kesinlikle takıma çok fazla yardımcı olacak. Bizi güçlendirecek. Bu yüzden en kısa sürede Boey'i ilk 11'de görmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

GELECEĞİ İÇİN AÇIKLAMA

Geleceğiyle ilgili konuşan Alman oyuncu, "Önümüzdeki birkaç gün gün ya da ay içinde netleşecek. Her şey yolunda. sportif direktör Freund ile konuştuk. Tekrar bir araya geleceğiz ve neler olacağını göreceğiz." dedi.

"ÖNÜMÜZDE ZORLU BİR SEZON VAR"

Sezon değerlendirmesi yapan Sane, "Önümüzde çok zorlu bir sezon var. Tamamen buna konsantre olmuş durumdayım. Takımıma en iyi katkıyı vermeye çalışıyorum." şeklinde konuştu. 

Leroy Sane'den yeni takım arkadaşı Sacha Boey'e övgü dolu sözler: "Bizi güçlendirecek, en kısa sürede 11'de görmek istiyorum" ile ilgili etiketler Sacha Boey Bayern Münih
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.