“Leopar” terörü! Adliyede birden ortaya çıkan leopar insanları kanlar içinde bıraktı!

Hindistan’da akıl olmaz bir olay yaşandı. Şehrin göbeğindeki adliyede bir anda ortaya çıkan kaplan, iki avukata saldırdı. Leopar, kanlar içinde bıraktığı iki kişiden sonra öfkeyle dolaşmaya devam etti!

Hindistan “leopar terörüyle” çalkalanıyor! Utter Pradesh kent merkezinde aniden ortaya çıkan bir kaplan dehşet saçtı! 2 kişiyi yaralayan kaplan güçlükle kontrol altına alındı

Tam 4 saat bölgede dehşet anları yaşandı

Benekli canavar, sonunda yakalanmadan önce Hindistan'daki bölgeyi dört saat boyunca terörize etti. Leoparın kurbanları uğradıkları saldırıdan sonra hastaneye kaldırıldı. Vahşi hayvan tarafından vahşice dövüldükten sonra kanlar içinde kalan iki avukat dehşetle kaçıştı.

Dehşete kapılan tanıklar, leoparın birdenbire ortaya çıktığını ve Çarşamba günü Utter Pradesh'teki Ghaziabad Bölge mahkeme binasının birinci katında sinsice dolaşmaya başladığını söyledi.

O sırada adliyede 15 civarında avukat görev yapıyordu

Çalışanlar leoparı fark ettikten sonra korku içinde saklanmak için çabalarken, avukatlar ortalıkta dolaşan vahşi avcıdan korunmak için kendilerini ofislere kapattı. Canavarın bir polis memuruna ve en az dört avukata saldırdığı anlaşıldı. Bir avukat, leoparı kürek ve sopayla savuşturmaya çalışırken kendisi de saldırıdan nasiplendi.

“Bir anda merdivenlerde gördük!”

Bir tanık şunları söyledi: “Leopar ilk olarak CJM adliye binasındaki merdivenlerin altında görüldü. İnsanları gören leopar oradan kaçtı fakat o bizim üzerimize atlamaya, kükremeye ve saldırmaya başladı.”

Leopar saldırısında bir polis memuru, bir avukat, bir ayakkabı boyacısı ve çok sayıda kişi yaralandı

“Leopar” terörü! Adliyede birden ortaya çıkan leopar insanları kanlar içinde bıraktı!

Hayvanları koruma görevlileri, vahşi hayvanı yakalamak için adliyeye çağrıldı. 12 kişilik ekip, leoparı yakalamak için ağ ve kafeslerle binaya girdi. Polis memurlarının, leoparı mahkemeye girdikten dört saat sonra sakinleştirip kafese koymayı başardıkları anlaşıldı.

Vahşi leopar adliyedeki tam 13 kişiye saldırdı, 2 avukatı ise ağır yaraladı.

Bu Hindistan’daki ilk olay değil!

Geçen ay Kuzey Doğu Hindistan'ın Jorhat kentinde leopar saldırısında yerel halk ciddi şekilde yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bu kez ortaya çıkan leopar, aralarında bir orman bekçisi, bir anne ve iki kızının da bulunduğu en az 13 kişiyi parçaladı.

“Leopar” terörü! Adliyede birden ortaya çıkan leopar insanları kanlar içinde bıraktı! ile ilgili etiketler Hindistan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.