Lens-Lille maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Ligue 1'de şampiyonluğa koşan Lille, Lens deplasmanında... PSG'nin 1 puan önünde son 3 haftaya lider giren Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in takımı, Kuzey Fransa derbisini kazanırsa yolun yarısını geçecek. Lille taraftarları takımı uğurlarken Burak Yılmaz'a ayrı ilgi gösterdi. Peki, Lens-Lille maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Fransa'da şampiyonluk mücadelesi veren Lille, Ligue 1'in 36. haftasında Lens deplasmanında. 76 puanı bulunan ve PSG'nin 1 puan önünde liderliğini sürdüren Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in takımı, "Kuzey Fransa derbisini" kazanması halinde Ligue 1 şampiyonluğu için büyük avantaj yakalayacak.

Kritik randevu öncesi dün basın toplantısında konuşan Burak Yılmaz, “Keşke seyircili olsaydı. Yarın çok büyük bir derbi olduğunu biliyorum. İlk maçta da arkadaşlarım bunun önemini bana anlatmıştı. Yarın bizim için bir derbiden daha fazlası. Tabii ki Lens’in de hedefleri var. Onlara saygı duyuyoruz” diye konuştu.

Lens forması giyen Gael Kakuta’nın “Paris Saint-Germain’in şampiyon olmasını isterim” sözünün hatırlatılması üzerine ise Burak Yılmaz, “Çok tecrübeli ve iyi bir oyuncu. Keşke hissettiklerini içinde tutsaydı. Bunu dışa vurmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü geçen hafta Paris’e yenildiler” açıklamasında bulundu.

Lens-Lille maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Son 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplayan Christophe Galtier'in öğrencileri bu süreçte Lyon deplasmanında 2-0'dan geri dönüp 2-3 kazandığı maçla şampiyonluk sinyalleri vermişti. O maça attığı gollerle damga vuran Burak Yılmaz, kulüp tarihinin sembol isimleri arasına girdi.

Lille taraftarları takımı Lens deplasmanına uğurlarken "Kral Burak Yılmaz" tezahüratları yaptı. 

LENS-LİLLE MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Stade Bollaert-Delelis'de oynanacak mücadele saat 22.00'da başlayacak ve beIN Sports HD 3'ten naklen yayınlanacak.

Ligue 1'de bu sezon 25 maça çıkan 36 yaşındaki milli santrfor 13 gol, 5 asistle oynuyor. Burak son 4 maçta 4 gol atarak şampiyonluk yarışındaki son düzlükte takımını iddialı konuma taşıyan isim oldu.

Lens-Lille maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Lille Burak Yılmaz Ligue 1 Yusuf Yazıcı Zeki Çelik Lens
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.