Lenfoma kanseriyle mücadele eden Hakan Özoğuz'un sağlık durumuyla ilgili güzel haber

Şarkıcı Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi ve Athena'nın gitaristi Hakan Özoğuz'un bir süre önce lenfoma kanserine yakalandığı ve tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Sağlık durumu sevenleri tarafından merak konusu olan Hakan Özoğuz'dan günler sonra sevindiren haber geldi. Gazeteci Arif Hür, ünlü sanatçının sağlık durumunun daha iyiye gittiğini ve doktorlardan onay çıktığında yeniden sahnelere geri döneceğini açıkladı.

Müzik grubu Athena'nın üyelerinden Hakan Özoğuz'un lenfoma kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Sevenleri tarafından son sağlık durumu merak edilen Hakan Özoğuz'dan müjdeli haber geldi. Ünlü ismin sağlık durumunun iyi olduğu ve hastalığı atlatmaya yakın olduğu öğrenildi.


''HASTALIĞI ATLATMAYA ÇOK YAKIN''

Gazeteci Arif Hür, Hakan Özoğuz'un sağlık durumuyla ilgili bir yazı kaleme aldı. Hür yazısında şu ifadelere yer verdi: "Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği konuşuluyor. Özoğuz, aile fertlerinin ve sevenlerinin büyük desteğiyle bu hastalığı atlatmaya çok yakın. Doktorundan onay çıktığı takdirde de hayranlarını sahnelerde coşturmaya kaldığı yerden devam edecek. Başta Hakan Özoğuz olmak üzere tüm hastalara tez zamanda acil şifalar diliyorum" diyerek müjdeli haberi verdi.

Lenfoma kanseriyle mücadele eden Hakan Özoğuz'un sağlık durumuyla ilgili güzel haber


Tedavi gören 45 yaşındaki sanatçı Hakan Özoğuz geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Öncelikle bana şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız dostlar. Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi aşamasına geldiği için gerekenler yapılmakta ve iyi de geçiyor. Aralarda konserlerde birlikte olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere" ifadelerini kullanmıştı.

SAHNELERE GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Özoğuz son olarak bugün Instagram hesabının hikaye bölümünden bir paylaşımda bulundu. 22 Ekim'de Bodrum'da gerçekleşecek Athena konserinin afişini paylaşan Özoğuz ''Bir Bodrum havası alıp gelelim'' notunu düştü. Özoğuz'un bu paylaşımı sevenlerini heyecanlandırdı.

Lenfoma kanseriyle mücadele eden Hakan Özoğuz'un sağlık durumuyla ilgili güzel haber

 

Lenfoma kanseriyle mücadele eden Hakan Özoğuz'un sağlık durumuyla ilgili güzel haber ile ilgili etiketler Hakan Özoğuz Athena kanser Gökhan Özoğuz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.