Leipzig'ten Galatasaray'a transfer: Genç sağ bek Vincent Bayındır imzayı attı

Galatasaray sürpriz bir transfere imza atarak Leipzig'te forma giyen 17 yaşındaki Vincent Bayındır'ı kadrosuna kattı. Genç oyuncu "Galatasaray için oynayacağımı duyurmaktan son derece mutlu ve minnettarım" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de lider konumda bulunan Galatasaray, bir yandan da gelecek yıl için kadro çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda genç bir isim sarı-kırmızılı kadroya katıldı.

Galatasaray, RB Leipzig altyapısında yetişen 17 yaşındaki sağ bek Vincent Bayındır'ı kadrosuna kattı.

Kulüpten resmi bir açıklama yapılmasa da, genç oyuncunun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, RB Leipzig'e veda ettiğini ve Galatasaray kariyerine başlamak için duyduğu heyecanı ve mutluluğu dile getirdi.

Vincent Bayındır'ın açıklamasında, "RB Leipzig'e veda etmek ve aynı zamanda teşekkür etmek istiyorum. Burada çok şey öğrendim ve kendimi geliştirdim. Öğrendiklerim için çok minnettarım. Hayatta her zaman karşılaşılan engeller vardır, ancak önemli olan bu engelleri aşmak ve sahip olunan her fırsatı değerlendirmektir. Galatasaray için oynayacağımı duyurmaktan son derece mutlu ve minnettarım" ifadelerini kullandı.

Leipzig'ten Galatasaray'a transfer: Genç sağ bek Vincent Bayındır imzayı attı

VİNCENT BAYINDIR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Vincent Bayındır 27 Aralık 2006 doğumlu Almanya'da yaşayan Türk bir ailenin çocuğudur. Futbola Herta Berlin alt yapısında başladı. İkiz kardeşi Aris de kendisi gibi futbolcudur.

U17 kategorisinde RB Leipzig'e geçiş yapan Vincent, sağ bek mevkisinde oynuyor.

Leipzig'ten Galatasaray'a transfer: Genç sağ bek Vincent Bayındır imzayı attı ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer RB Leipzig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.