West Ham United alev aldı

West Ham United, Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'in de forma giydiği maçta Leicester City'yi deplasmada hezimete uğrattı. Bordo-Mavililer lideri 3-0'la geçerken 2 haftada 7 gol atıp 6 puan toplayarak milli araya müthiş moralli girdi.

Premier League'in 4. haftasında Leicester City'ye konuk olan West Ham United, zorlu deplasmanda 3-0 galip ayrılarak İngiltere'de haftanın sürprizine imza attı. Milli futbolcular Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'in de forma giydiği maçta 3 puanı hanesine yazdıran "Çekiçler", puanını 6'ya yükseltti.

Teknik direktör David Moyes'in koronavirüs karantinasında olduğu için takımın başında sahaya çıkamadığı maçta galibiyeti getiren goller Michael Antonio (14), Pablo Fornals (34) ve Jared Bowen 'dan (83) geldi. Çağlar'ın 90 dakika mücadele ettiği maçta yeni transfer Cengiz ise 55'te Amartey'in yerine oyuna girdi. Ev sahibi 90+3'te Harvey Barnes'la bir gol buldu ancak VAR'dan ofsayt kararı çıktı.

Sezon başında "küme düşer" yorumları yapılan West Ham United, geçen hafta Wolverhampton'ı evinde 4-0 yenerek dikkatleri üzerine çekmişti. Bu hafta da lige 4'te 4'le başlayan Leicester City'yi deplasmanda hezimete uğratan Bordo-Mavililer, 2 haftada 7 gol atarak 6 puan topladı.

West Ham United alev aldı ile ilgili etiketler West Ham United Leicester City premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.