Leicester City, Boubakary Soumare transferini açıkladı

Premier League ekiplerinden Leicester City, Zambiyalı golcü Patson Daka'dan (30 milyon euro) sonra, Ligue 1 şampiyonu Lille'in 22 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Boubakary Soumare'yi de (20 milyon euro) açıkladı.

Leicester City, Ligue 1 şampiyonu Lille'in 22 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Boubakary Soumare'yi kadrosuna kattı. Fransız futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzaladığını açıklayan Premier League ekibi bu transfer için Lille kulübüne 20 milyon euro bonservis ödedi.

Premier League'in son haftasında UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılım şansını kaybeden ve ligi 5. sırada tamamlayan Brendon Rodgers yönetimindeki "Tilkiler"  dün de Avusturya'nın RB Salzburg takımında Zambiyalı golcü Patson Daka'yı 30 milyon euro bonservisle kadrosuna katmıştı.


Transferinin ardından ilk açıklamalarını kulübün internet sitesine yapan Soumare, Leicester City'e katıldığı için çok gururlu olduğunu vurgulayarak, "Leicester City, oyunumu geliştirmeme ve ilerlememe yardım edecek. Bunun benim için doğru adım olduğunu hissediyorum.  Leicester benim için en çekici kulüptü. Bu kulübün futbol oynama şeklini seviyorum. Taraftarları mutlu etmek için her şeyimi vereceğim. Brendan Rogers, bu kulübe gelme kararı vermemde en etkili sebeplerden biri oldu. Genç oyuncuları geliştirme konusunda çok başarılı. Onunla konuştum ve her şey gayet iyiydi" dedi.

22 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon Lille formasıyla çıktığı 43 maçta 2 asist yapma başarısı gösterdi.

Leicester City, Boubakary Soumare transferini açıkladı

Leicester City, Boubakary Soumare transferini açıkladı ile ilgili etiketler Leicester City premier league Boubakary Soumare
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.